CHP'Lİ OLARAK CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN İSTİFASINI İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medyadaki paylaşımları bu büyük partiye gönül veren bizlerin canını çok yakmış partimizi de zor durumda bırakmıştır.

Bu parti ki Kurtuluş Savaşını veren Anadolu/Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyeti'nin siyasi teşkilatıdır. Türkiye'nin kurucu gücüdür.

İstanbul gibi Türkiye'de iktidara açılan kapının başına bu kişinin getirilmesi faciadır. Cumhurbaşkanının annesine küfür eden, devlete katil diyen, 24 Nisanı savunan (İngiliz destekli, Taşnak ve Hınçak terör örgütünün teşkilatı çökertildiği gün) , Terör örgütü PKK nın kurucularından Sakine Yılmaz'ı destekler nitelikli paylaşımlarda bulunan ve buna benzer parti geleneğine ve Türkiye kültürüne uymayan paylaşımları olan Kaftancıoğlu'nun derhal ihraç edilmesini istiyoruz.

Bugün Can Osman imzanı bekliyor!

Can Osman AKSOY bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «chp@chp.org.tr: CHP'Lİ OLARAK CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN İSTİFASINI İSTİYORUZ». Can Osman ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.