CHP genel başkanı Sn.Kılıçdaroğlu, İSTİFA EDİN.

0 have signed. Let’s get to 100!

Sn. Kemal Kılıçdaroğlu;

CHP genel başkanı olduğunuz günden itibaren, bütün iyi niyetinizle mücadele ettiğinize, kültürlü, dürüst, efendi, şahsiyetli biri olduğunuza, inanıyor ve de bundan en ufak bir şüphe duymuyoruz. Aynı olumlu şeyleri, "siyasetçi kişiliğiniz" için de söylemeyi çok isterdik, maalesef, o konuda sınıfta kaldınız. Bütün seçimleri kaybettiğiniz gibi, bir de üstüne üstlük, CHP nin oylarını, durmadan erittiniz.Bunun sebeplerini yazmaya kalksam, sayfalar alır, o yüzden, önemli olan neticedir, sonuçtur, demekle yetinerek, BAŞARISIZ, bir başkan olduğunuzu, cümle alem gördü, demekle yetineceğim. Aslında, uzun zamandır istifanız isteniyordu, ama, Türkiye'nin en büyük hastalıklarından biri olan "istifa edememe" hastalığına, siz de yakalandınız, bu son olsun, ARTIK YETER! Sizi, derhal istifa etmeye ve yerinizi, CHP nin (CHP lilerin) daha başarılı olabileceğine inandığı birine bırakmanızı, davet ediyoruz. Hem CHP, hem de Türkiye'nin selameti için, DERHAL İSTİFA EDİN, saygılarımla.