Başarı

Imzalamanızı ve çevrenizden de imza toplamanızı istiyoruz

Bu kampanya 455 destekçi ile değişim yarattı!

#Halkın iradesi: AKP'siz bir Türkiye 7 Haziran 2015 Seçim sonuçlarını ve Hükümet kurulma süreçlerini değerlendirmek üzere; 17 Haziran Çarşamba günü saat 18.00'de Ankara’da, İMO toplantı salonunda bir araya gelen bizler, aşağıdaki düşüncelerimizi CHP örgütleri, üyeleri, seçmenleri ve Türkiye kamuoyu ile paylaşıyoruz. 7 Haziran 2015 Genel Seçimi gösterdi ki hiçbir parti tek başına iktidar olamıyor. Ülkemizde (neoliberal) düzenlerini sürdürmek isteyen, uluslararası ve ulusal sermaye güçleri hiç vakit kaybetmeden, AKP CHP koalisyonu için bir çalışma içine girmişlerdir. AKP yıllardır,Yeni (!) Türkiye'yi kuracağını söylemektedir. İlk dönemlerinde, tüm halkı kucakladığını ifade eden AKP, 13 yıllık iktidarı sonunda, gerçek yüzünü göstermiş ve ülkeyi bir kaosa sürüklemiştir. Kuvvetler ayrılığı ilkesi yıkılmış, tek adam yönetimine dönük, baskıcı bir başkanlık sistemi kurulmak istenmiştir. Algı yönetimini iyi bilen "Siyaset Tasarımcıları" AKP - CHP Koalisyonunu gündeme getirmişlerdir. Olası bir AKP-CHP büyük(!) koalisyonu; AKP nin yarım kalan işlerinin tamamlaması ve aklanması anlamına gelecek ve AKP'nin kurtuluşu olacaktır. Bununla beraber, CHP'nin de tüm ilkelerini çiğnemesi ve gerçekliğini yitirmesi anlamını taşıyacak ve partimizin tabanını kaybetmesine neden olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı “ Türkiye’nin geleceği siyasi partilerin ve kişilerin geleceğinden daha önemlidir” sözünü ve 15 Haziran Pazartesi günü CHP PM toplantısında kamuoyu ile paylaştığı 14 temel ilkeyi sonuna kadar savunuyoruz. Ülkemizde, hükümet bir an evvel kurulmalıdır. Halkımızın ortak iradesini yansıtan bir koalisyonla, AKP ikidarında bozulmuş ve yozlaşmış kurumlar restorasyona tabii tutularak devlet işler hale getirilmelidir. Bu görev,netice itibariyle; CHP, MHP ve HDP’ ye düşmektedir. Bu partilerin birbirlerine yönelik kırmızı çizgileri, halkımızdan ve rejimin geleceğinden daha yaşamsal olmamalıdır. Önceliğimiz, seçim vaatlerimizi gerçekleştirmek olmalıdır. Bunun tek yolu, AKP'nin iktidar olmamasıdır. Bu sayede AKP ile yüzleşilmeli ve tüm hukuksuzlukların hesabı sorulmalıdır. Halkımızın bize verdiği görev de budur. Partiler bu amaçla, ortak bir irade oluşturmalıdır. Partimiz adına, zaman kaybedilmeden, CHP tabanının görüşü alınmak üzere ilçe ve il danışma toplantılarının yapılması sağlanmalıdır. Bu amaçlar için; Parti tabanından görüşler alınarak, tabanın ve örgütün sesi CHP Genel Merkez’ine iletilmedir. Oyumuza ve geleceğimize sahip çıkma için görevliyiz. Susmak, suça ortak olmaktır !...   İLK İMZACILAR Bahar Eroğlu Eczacı Ankara/ ÇankayaYıldırım Kaya Parti Eğitmeni Ankara/ÇankayaIşıkhan Güler Dr. Inşaat Müh. Ankara/ÇankayaAli Yavuz Yerel yönetim uzmanı İstanbul/AtaşehirMehmet Yalçındere Parti Eğitmeni Ankara/ÇankayaAhmet Koç Yönetici Ankara/ÇankayaGülay Koç CHP ilçe yöneticisi Ankara/ÇankayaMine Yurtgöl Ev Kadını Ankara/ Çankaya

Bugün Yıldırım imzanı bekliyor!

Yıldırım Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CHP Üyeleri ve Seçmenleri: Imzalamanızı ve çevrenizden de imza toplamanızı istiyoruz». Yıldırım ve imza atan diğer 454 kişiye katıl.