CHP İÇİN ADİL DEMKOKRATİK GENEL BAŞKAN SEÇİMİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

CHP 3 Şubat günü 36. olağan kurultayını gerçekleştirdi. 2 isim Genel başkanlığa adaylığını koydu. Seçim kurultay delegeleri tarafından yapıldı ancak sonuç acaba CHP ÜYELERİNİN,SEÇMENLERİN İN YADA CHP'DEN YENİ BİR LİDER BEKLEYENLERİN istediği gibi oldu mu ? CHP 16 yıllık muhalefet politikasından başarısızlıklarla dolu bir süreç geçirmişken 2019 seçimlerine 1.5 yıl kala değişime aç bir tabanın sözü dinlendi mi ? Bunu anlamanın ve CHP'nin ne kadar demokratik ve adaletli olduğunu görebilmenin tek yolu var . O da parti iç tüzüğünde genel başkan seçim maddesini değiştirip kayıtlı üyeler tarafından genel başkan adayları içerisinden genel başkanı seçmek olur. Bu kampanyayı bir tür anket olarak düşünmeyiniz. Bu kampanya CHP'nin demokratik ilkelerini kanıtlar niteliktedir. Şayet savunulduğu kadar demokratik ve adaletli ise CHP 1.200.000 üyenin seçimi 1200 delegenin seçiminden daha önemi olacaktır... Kampanyaya destek olup CHP MYK SINA İLETİLMESİNİ SAĞLAYACAK 100.000 kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.

Bugün NEDİM imzanı bekliyor!

NEDİM SARFATİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CHP ÜYELERİ: CHP İÇİN ADİL DEMKOKRATİK GENEL BAŞKAN SEÇİMİ». NEDİM ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.