Doğrulanmış başarı

Change.org should have a search bar. Change.org'da arama çubuğu olmalı.

Bu kampanya 99 destekçi ile değişim yarattı!

Without doubt change.org provides us to make difference and to convert our society, it is being adopted and used by more and more people. This means more campaigns to be signed. But with current structure of the site, it takes a lot of time to read and assess all the campaigns. Our suggestion is simple.  Taking a step towards being a user-friendly by adding a search bar to this useful platform.

If this campaign becomes succesful, we can find the campaigns in our intrests and when we want to start a new campaign, we can check that if it has already been started so that we can prevent the the signatures to disintegrate to the different campaigns with the same content.

We belive that more campaigns will be successful in the cause of these reasons. We have full trust on an organization based on such good intentions  like change.org that won't grudge such a favor. If you agree with us, please sign this campaign which benefits for both change.org and it's users.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuşkusuz ki bize fark yaratabilme ve toplumumuzu dönüştürebilme fırsatını sağlayan change.org, her gün daha çok ve daha çok kişi tarafından benimsenip, kullanılıyor. Bu da tabiki imzalanmayı bekleyen daha çok kampanya demek. Fakat sitenin şu anki yapısıyla bu kadar çok kampanyayı okumak ve değerlendirmek zaman alıyor. Bizim önerimiz ise basit. Faydası tartışılmaz bu platforma arama çubuğu özelliği eklenerek kullanıcı dostu olma yolunda bir adım atılması.

Bu kampanya başarılı olması halinde hem kendi ilgi alanımızla ilgili kampanyaları bulabiliriz, hem de bir kampanya başlatmadan önce başlatmak istediğimiz kampanyanın bir başkası tarafından başlatılıp başlatılmadığını kontrol ederek imzaların aynı içerikli başka kampanyalara dağılmasını engellenir.

Bu saydığımız gerekçelerin daha çok kampanyayı başarıya ulaştıracağını düşünüyoruz ve change.org gibi iyilik üzerine kurulu bir kuruluşun bu iyiliği biz kullanıcılarından esirgemeyeceğine inancımız tamdır. Eğer sizde bizimle aynı fikirdeyseniz, bütün change.org kullanıcılarının ve change.org'un yararına olacak bu kampanyaya bir imza da siz atarsanız çok seviniriz.

Bugün Deniz imzanı bekliyor!

Deniz Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Change.org: Change.org should have a search engine. Change.org'da arama motoru olmalı.». Deniz ve imza atan diğer 98 kişiye katıl.