0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Milliyet gazetesi yapmış olduğu yalan yanlış bilgi eksikleri ile bulldog ırkını tüm Türkiye halkına yalan yanlış bilgiler ile anlatmıştır

Yapılan bu hatanım düzeltilmesi ve Türkiye halkına Bulldog ırk ı hakkında detaylı bir yazı dizisi ile doğru olarak alsetmesini bekliyoruz

Aşağıda paylaştığımız yazıyı net okuyalım bunu köpeğe değil,  kediye bile yapsan saldırır hangimiz bir insan olarak bu kadar şeyden sonra bi yumruk atmayız sopa ile vuracaklar üzerimize su dökecekler üstüne biber gazı sıkacaklar biz insan olarak bile bişey yapmayacağız karşımızdakine

Yapmayın gerçekci olalım burda tek suçlu var oda insan köpeğime dokunma

Güncelleme : 03.04.2018

Olayın gaztede yazılmayan gerçeği (alıntıdır)  :

Arkadaslar , pasa elimizde büyüdü! Aileside ailemiz gibidir harika insanlardir , paşa boynundaki tasmayi siyirtip kaçıyor alaybey sahile dogru, ilk olarak semtin insanlari paşayı seviyor insanların arasinda dolaşıyor, dukkanlara giriyor kendini sevdirip çıkıyor, akabinde girdiği bir dukkanda, ustune su döküyorlar kışkırtıyorlar bir anda mevzu patlak veriyor.. bu arada ambulanstaki kanlar doktor un falan degil pasaya ait. 5 kurşun sıkılmış 3 ü isabet etmiş olaydan yarım saat sonra paşa ölüyor...

Bugün Çağın imzanı bekliyor!

Çağın ÇAKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cgnckn@gmail.com : Bulldog cinsi yasaklı ırk diyen ve yalan yanlış bilgi veren Milliyet gazetesi özürdilemeli». Çağın ve imza atan diğer 711 kişiye katıl.