0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İki çocuk annesi Melek Rabia Özyer, koca dünyada bir başına hayat mücadelesi veriyor.
Özyer, kızı Ada Su ve oğlu Ateş Miraç ile kiralık bir evde hayata tutunmaya çalışıyor.

Henüz 22 yaşındaki Melek Rabia, 4 yaşındaki Ada Su ve 3 yaşındaki Ateş Miraç'la, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kız arkadaşıyla ev tutuyorlar. Arkadaşı iki ay kira ödedikten sonra, arkadaşının ailesinin çağırması üzerine; Melek Özyer, kiralık evde yalnız kalıyor. Özyer, bir kaç gün sonra gelecek olan üçüncü ayın kirasını veremezse, evsiz kalacak.

BACAĞI MUCİZE ESERİ İYİLEŞİYOR

Rabia Özyer, cezaevinden kaçan eski eşinin; 15 Mayıs 2017 saat 22:00 sıralarında Muğla'nın Fethiye ilçesinde döner bıçağıyla bir alış veriş merkezinde iki çocuğunun gözlerinin önünde saldırıya uğramıştı ve anne Özyer'in bacağında derin kesikler meydana gelmişti. Doktor raporlarında, ilk ameliyat sonrasında bacağın kesileceği söylenmişti. Oysaki mücadelesini kaybetmeyen anne Özyer, çocukları için tekrar hayata tutundu ve kesileceği söylenen bacağı, sekiz ay içinde ileri derecede iyileşme gösterdi. Anne Özyer, afo adı verilen bir medikal cihaz sayesinde küçük aksamayla yürüyor. İkinci bir ameliyatla cihaz olmadan yürüyebileceğini öğrenen Rabia Özyer, henüz ameliyat parası bulamadığı için, cihaza bağlı aksayarak yürüyor.

MELEK ANNE BİR UMUTLA BİZLERİ BEKLİYOR

Melek Rabia’ya ve iki çocuğu için imkânlar yaratabiliriz. Ev kirasında yardımcı olup, iş bulma imkânı da sağlayabiliriz kendisine ve iki çocuğu da bu olaydan etkilenmeden, onları koruyabilmeliyiz.

Geleceğin teminatı olan bu çocuklar, annesinin bacağındaki kesiklerin tedavisinde, yanındaydılar ve annesinin anlattıklarına göre; bu çocuklar, travmayı atlatalı bir yıl olmuş. Çocuklar annelerinden uzak kalmadan, büyümek istiyorlar. Anne Rabia Özyer’e, maddi ve manevi konuda yardım edebilirsek, üç güzel insanı hayata küstürmeden kurtarabiliriz.

Bugün Turgay imzanı bekliyor!

Turgay Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cezaevinden kaçan eski eşi tarafından saldırıya uğrayan Melek’e yardım eli uzatalım.». Turgay ve imza atan diğer 559 kişiye katıl.