Cezaevindeki bebeklere düzenleme getirilmesini istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Cezaevindeki bebeklere düzenleme getirilmesini istiyoruz...

560 çocuk annesiyle birlikte cezaevinde kalıyor!

AYRI EKMEK HAKLARI YOK

Cezaevlerinde kalanlar için beslenme her zaman, en ciddi sorunların başında geliyor. Annelerinin yanında kalan çocuklar için ise durum daha katlanılmaz hale geliyor. Bu çocuklar için cezaevlerinde özel menü hazırlanması ve dengeli beslenmelerinin sağlanması gerekirken ayrı ekmek hakları dahi olmuyor. Çocuklu anneler, kendileri için verilen günlük bir ekmek ile hem kendi karınlarını hem de çocuklarını doyurmak zorunda bırakılıyor.

Sayılı olarak verilen börek, tatlı, balık, meyve vb. yiyeceklerde de çocuk yok sayılıyor. Ayrıca çocuklara uygun çatal kaşık verilmiyor. Büyükler için verilen keskin, ince, büyük metal kaşıklarla yemek yemeye çalışıyorlar.

Bizim amacımız cezaevinde kalmak zorunda olan bebeklerin ileride daha sağlıklı bir yaşama sahip olması için bebeklere uygun, gelişimine katkı sağlayacak bir düzende beslenmesi için gerekli şartların sağlanmasıdır.

Lütfen bu sese kulak verin.

Bugün Mehmet Fatih imzanı bekliyor!

Mehmet Fatih Taner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cezaevindeki bebeklere düzenleme getirilmesini istiyoruz». Mehmet Fatih ve imza atan diğer 61 kişiye katıl.