Kampanya Kapatıldı

Ceylinler Ölmesin İdam Gelsin

Bu kampanya 65 destekçi ulaştı

Her gün bir çoçuğumuzu toprağa veriyoruz. İzmir’in Ödemiş ilçesinde parkta oyun oynarken kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölü bulundu.

‘çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz’ sloganlarıyla eve saldırdı.

Yeni gelen bilgiler

Ş.T.'nin polise verdiği ilk ifadesinde olay günü oğlu ile parkta oynadıklarını belirtip, "Ceylin, oğlumu çok severdi. O da bize katıldı. Bir süre birlikte oynadıktan sonra su içmek ve dinlenmek için eve çıktık. Ceylin, evin içinde koştururken, ayağı kayıp düştü. Başını yere çarptı. Öldüğünü anlayınca, korkup, cesedini odaki sandığa kilitledim." dediği öğrenildi

uzun zamandır ülkemizin sorunu olan çocuk cinayetlerinin, ardı kesilmemektedir.

Türkiye Cumhuriyeti yasaları cinayetlere düzgün bir cezai sistem uygulamamakta ve bu cezalar caydırıcı olmamaktadır. Pedofili büyük bir suç kapsamına girip (çoçuk) cinayetleri için IDAM"ın gelmesini temenni ediyoruz. Idam yoksa huzur ve güven ortamı yoktur.. huzurun sağlanması amacındaki en önemli unsur kurallardır, bir kural nasıl ki huzuru sağlayamazsa değişime mecburdur.

Idam'ın önünde ki engeller hani açılacaktı?

Sayın. Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan. yeni Anayasa'da idam'ın oluruna onay vermişti peki şuanda ki bu süreçte idam niye konuşulmamaktadır?

Bugün İbrahim imzanı bekliyor!

İbrahim Yakar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ceylinler Ölmesin İdam Gelsin». İbrahim ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.