NİKSARA MEYDAN PARK İSTİYORUZ.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kentler  Meydan , toplumların ve bireylerin bir arada bulundukları ve sosyalleştikleri, her türlü sosyal ve kültürel sınıftan, farklı etnik gruplardan, birbirlerinden çok farklı özelliklere sahip insanların bir araya geldiği toplumun birbirlerinden başkalaşan kesimleri için bir buluşma alanı rolü üstlenen mekanlardır. Özellikle kamusal alanlar (sivil ve resmi kamusal alanlar) kentlerin oluşumu sürecinde önemli rol oynamıştır. Birey, sosyo-kültürel yaşantısını, kentsel fiziksel çevre kurgusu içerisinde dış mekanlar, bu mekanlardaki yaşantı ve aktiviteler ile sürdürmektedir. Bu anlamda, toplumun yapılanması, bireyler ve toplum arasındaki ilişkinin fiziksel çevre tarafından desteklendiği yerler olan açık kamusal alanlarda meydana gelmektedir gerek ölü bir şehir olmaktan kurtulur gerek insanlar kendini güvende hissedip ailesiyle rahat huzurlu bir sosyal kültürel   ve topluma alışır yobaz bir toplum olmaktan kurtarır Niksarın artık meydana  ihtiyaçı var diyorsan imzala.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cevrevesehircilikbakanligi@hs01.kep.tr: NİKSARA MEYDAN PARK İSTİYORUZ.». N ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.