Kanserle Mücadeleiçin elele gönül gönüle

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Arkadaşlarım Dostlarım Akrabalarım bu mesajı okuyan vicdan sahibi tüm insanlar  bu benim kuzenim ismi gülizar ve 12 yıldır kanserle mücadele ediyor ailesinin bütün maddi imkanları tükendi omiriliğinde kitle var ve alınması için 100.000 lira ya ihtiyaçları var yardım etmek isteyen arkadaş ve akrabalarım irtibat numarası Annesi Nafia KÜÇÜKKAYA 05380378512 annesinin hesap numarası tc ziraat bankası ibanTR550001000731578465565002 yardımlarınızı bekliyoruz Bir paket sigara az içip yardım edebilirsiniz 23 yaşında bir genç kız yardımlarınızı bekliyor Peygamber Efendimizin dediği gibi bir insanı kurtaran bütün bir insanlığı kurtarır şimdiden teşekkür ederim Bu kampanyayı kuzenim adına onun derdine belki derman bulurum umuduyla ben başlatma gereği duydum. Ben Cemil DEMİRER Tel 05354299789

Bugün cemil imzanı bekliyor!

cemil demirer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cemildemirer0666@gmail.com: Kanserle Mücadeleiçin elele gönül gönüle». cemil ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.