Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 1.954 destekçi ile değişim yarattı!

ORDU BİR MİLLETİN DİREĞİDİR. ORDU ÇÖKERSE MİLLET ÇÖKER...

1-Balyoz davasında 238 asker hakkında 16-20 yıl hapiscezası verilmesine gerekçe gösterilen tek delil olan 5 nolu hard diskteki verilerin başka bir diskten kopyalandığı, 20 Ocak 2014 tarihli tübitak mensubu uzman bilirkiş raporu ile kanıtlanmıştır.

2-Bahsi geçen 5 nolu hard diskteki bu sahteciliği görmezden gelip , diske paralel bir rapor hazırlayan 4 polis memuru, "görevi kötüye kullanma" suçundan açığa alınmıştır,mahkumiyetin tek kaynağı olan 5 nolu disteki bu sahteciliğin tesbiti yeniden yargılama nedenleri arasında sayılan yeni bir delil dir.dair, Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 3 Şubat 2014 tarihli kararı da bu yöndedir.

3-AKP milletvekili Yalçın Akdoğan, "Balyoz ile milli orduya kumpas kurulduğunu" açıklamıştır,

4-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "Sahte delillerle tasarlanmış ve ayarlanmış yargı mensuplarıyla bir kısım insanların nasıl mahkum edildiğini biliyoruz" demiştir,
5
Genelkurmay Başkanlığı da "kumpasın açığa çıkartılması " için suç duyurusunda bulunmuştur,

TÜM BU HUSUSLAR TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE KARŞI KURULAN PUSUYU/KUMPASI AÇIKÇA ORTAYA KOYMAKTADIR..

O HALDE NİÇİN ASKERLERİMİZİN CEZAEVLERİNDEKİ TUTSAKLIĞI DEVAM ETMEKTEDİR?

SORUMUZUN CEVABINI, TBMM DEKİ TÜM PARTİLERDEN BEKLİYOR,  ACİLEN BİR ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULMASINI VE GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARMAK ÜZERE ÇALIŞMASINI  İSTİYORUZ...

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARI

Bugün Cumhur imzanı bekliyor!

Cumhur Bahçe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cemil Çiçek: TSK YA KURULAN PUSUYA ENGEL OLUNUZ. BÜTÜN SAHTELİKLER AŞİKAR BİR ŞEKİLDE ORTADA İKEN TBMM' DE DERHAL BİR ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULMALIDIR.». Cumhur ve imza atan diğer 1.953 kişiye katıl.