Uçurum Dizisi Yeniden Başlasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yıl 2017 ve hâlâ Uçurum dizisinin eski bölümlerini izliyorum. Diziyi izledikçe şu zaman da yaşadıklarımızı, kadına şiddet, kadın cinayetleri,tecavüzler aklıma geliyor. Kendime kızıyorum elimden bir şey gelmediği için. Toplumumuzun böyle dizilere ihtiyacı var. Rüya gibi aşk dizileri yerine böyle tam gerçeği anlatan bir dizi izleyip duyarlı olabiliriz. O zaman biri bizden yardım istediğin de onu duymamazlıktan gelmek yerine ona yardım edip sesimizi duyurabiliriz. Uçurum benim için sadece bir dizi değil. Hersey o kadar gerçek ki maalesef...Dizinin her bölümünü tekrar tekrar senelerdir izliyorum. Biri yardım istese hemen elimi uzatmaya çalışıyorum. Çünkü Uçurum sayesinde daha çok bilinçlendim. Oyuncu kadrosu, hikayesi hiç fark etmez. Yeter ki uçurum yeniden başlasın. Bir umut belki tecavüzler, cinayetler bir miktarda olsa azalır. İsterseniz yeni sezonda dizinin adı farklı olsun isterseniz başka bir masumun hikayesini yansıtın. Benim tek istediğim haberlerde şehit haberleri izleyip, kadına şiddet, tecavüz haberlerini görüp 1 saat sonra erkeğin kıza tecavüz ettiği sonra kızın ona tecavüz eden erkeğe aşık olduğu diziler, erkeğin kadına bağırıp ezip kadınında buna izin verdiği diziler, gerçek dışı aşk dizilerini izlemek istemiyorum. Uçurum geri başlasın belki ufacıkta olsa bir umut...Belki birileri bilinçlenir.

Bugün Ilayda imzanı bekliyor!

Ilayda Yolcu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cem Karcı: Uçurum Dizisi Yeniden Başlasın». Ilayda ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.