ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde 05.04.2018 tarihinde yaşanan üzücü olay sonucu değerli fakülte sekreteri ve hocalarımızın hayatlarını kaybetmeleri üniversitemiz yöneticileri kadar biz öğrencileri de derinden etkilemiş ve üzmüştür. Ancak, üniversitemizin dört değerli mensubunu kaybettiğimiz bu üzücü olay nedeniyle, fikstürü bu elim olaydan önce belirlenmiş olan ve maçları başlayan fakülteler arası  turnuvaların 4. gününde iptal olması, bu turnuvalar için aylarca hazırlanan; mezuniyet töreninin iptal edilmesi ise, 4 sene havasını soluduğu üniversitemizde arkadaşlarıyla son kez bir arada olma ve aileleriyle mezuniyet sevincini paylaşma hayalleri kuran biz öğrencilerin üzüntülerinin katlanmasına neden olmuştur.

Şundan eminiz ki, hayatını kaybeden değerli fakülte sekreteri ve hocalarımız da turnuvalarımız ve mezuniyet törenimizin iptali nedeniyle bizlerin bu kadar üzülmesini ve hayal kırıklığına uğramamızı istemezlerdi. Değerli bir hukukçu ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Vekili olan Prof. Dr. Kemal Şenocak’ın turnuva ve mezuniyet töreni iptali kararını gözden geçirerek emeklerimizi taçlandırma ve kayıplarını yaşadığımız üniversitemizin dört değerli mensubunu anma fırsatını bizlere geri vermelerini talep etmekteyiz.

Bugün Okan imzanı bekliyor!

Okan Soykal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cem-77@hotmail.com: ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ». Okan ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.