Amazon.de Türkiye'ye Ücret Kargo Gönderimi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

www.amazon.de isimli internet üzerinden online alışverişin (e-ticaret'in) dünya'daki en büyük ve en güvenilir sitesinde yakın bir zamanda başlayan Türkçe dil seçeneği ve bununla birlikte 49 € ve üstü alışverişlerde Türkiye'ye ücretsiz kargo seçeneği eklemiştir.

Bu durum Türkiye'deki birçok tüketici için alışverişte kolaylık sağlamıştır ve böylesine güvenilir ve büyük bir online alışveriş sitesinden de güvenle alışverişlerini yapmalarını kolaylaştırmıştır.

Fakat bu durum kısa bir süre sonra (önce) Türkiye Gümrük Bakanı tarafından açıklanan yasaklı ürünler dışında 75 € ve altı siparişlerde gümrük vergisi alınmama sınırı, 16 Ocak 2017 tarihi itibari ile 30 € ve altı olarak değişeceği Resmi Gazete ilede sabitlenmiştir.

Bu doğrultuda bizler yani tüketiciler www.amazon.de internet sitesi üzerinden yapacağımız alışverişlere sınır getirmek zorunda kaldık. Bu doğrultuda Türkiye'deki www.amazon.de sitesi üzerinden yaptığımız (yapacağımız) alışverişlerin eskisi gibi olabilmesi için www.amazon.de isimli internet sitesinin Türkiye'ye ücretsiz olarak kargo sınırını 49 €' dan, 30 €' ya düşürmesini talep etmekteyiz.

Bugün Cem imzanı bekliyor!

Cem Çapar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cem ÇAPAR: Amazon.de Türkiye'ye Ücret Kargo Gönderimi». Cem ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.