Kampanya Kapatıldı

Adü İşletme Bölümü 2013 Girişliler Olarak Diplomamıza İngilizce Eklensin.

Bu kampanya 54 destekçi ulaştı

İşletme bölümü olarak 4 senelik olmasi gereken eğitim hayatımızı ingilizce hazırlık sebebiyle 5 senede bitireceğiz .Allah nasip ederse. Geçen sene cıkan bi kararla ingilizce hazırlık kaldirildi ve 2017 haziran ayının ilk haftasında yapılacak olan ingilizce yeterlilik sınavının son kez yapılacağı açıklandı . Bu sürenin hazırlık okuyan öğrencilerin mezun oluncaya kadar sürmesini istiyoruz . Artık gerekli olan itirazımızı yapmak zorunda olduğumuzu fark ettik. İngilizce İşletme olarak kayıt olduk biz bu bölüme ve ingilizce İşletme olarak mezun olmak istiyoruz . Gereğinin yapılmasını önce rektörümüz sayın Cavit Bircan'dan sonra ise duyarlı büyüklerimizden bekliyoruz . Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü.

Bugün muhammed imzanı bekliyor!

muhammed topak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cbircan@adu.edu.tr: Adü 2013 Girişliler Olarak Diplomamıza İngilizce Eklensin.». muhammed ve imza atan diğer 53 kişiye katıl.