Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 9 destekçi ulaştı

Gebze A.Çeşme mahallesinde bulunan 1998 yılında o zamanın mevzuatına göre Gebze Belediyesinden izin ve işletme belgesi alarak,Ayrıca spor bakanlığı ruhsatına ve Tff Yeterlilik belgesine sahip olan halısaham için Gebze Belediyesi tarafından geriye doğru sözde inceleme yapılmış Halısaham hakkında yıkım kararı çıkarılmıştır.Benimle aynı şartlarda ve tarihlerde ruhsat almış 75.yy halısahası,Ada Spor halı sahası ve Ada spor halısahası için bazıları yollara tecavüzlü olduğu halde hiçbir işlem yapmamıştır.Bizzat Belediye başkanı Adnan Köşkerin yönlendirmesiyle hareket eden belediye yetkilileri Halısahama gelip yollara herhangi bir tecavüz tesbit edemeyince tetikçi edasıyla halısahamın önüne belediyenin yaptığı cadde boyu devam eden istinad duvarının benim sınırıma kadar kısmını ölçüp bana ceza yazmıştır.Ayrıca bitişiğimdeki imar yolunu kazıp benim sınırımdan 8x50 metre ebatlarında benzincinin yaptığı duvarı da duvar hakkında 2004 yılında Belediyeye verilmiş şikayet dilekçem olduğu halde yine aynı duvarı da ben yapmışım gibi ölçüp bana ceza yazmışlardır.Bu tetikçi uygulamanın asıl sebebi 18 yıldır bitişiğimdeki imar yolunu arsasına katmak için girişimlerde bulunan Şimşekler Petrolun kanunsuz girişimlerini her seferinde Bimere yaptığım şikayetlerle engellemem olmuştur.Sözkonusu yolu arsasına katmak isteyen benzinciye tetikçilik yapan çetevari bir yapı oluşturan Belediye yöneticileri sonuca gitmek için imar komisyonua bizim adımıza sahte muvafakatname düzenlemekten dahi geri durmamışlardır.Konuyu yargıya,iç işleri bakanlığına ve Gebze Kaymakamlığına iletsemde süreç yavaş işlemekte bu süreç içerisinde oldubittiye getirilerek halısahamın kanunsuz yıkım işlemi yapılması kuvvetle muhtemeldir.Yüzde doksanı imara aykırı gecekondulardan oluşan Gebze de ve özel olarak halısahamın bulunduğu mahallede ruhsatsız hurdacılara,Kamyon yıkama tesislerine ve mevzuata tamamen aykırı şekilde ruhsatlandırılan bitişiğimdeki Petroıl ofisine dokunmayan Belediye benim Ruhsatlı işletmeme gözü dönmüş bir şekilde saldırmaktadır.Halısahamı yıkıp arsa durumuna düşürecek bu çetenin amacı muhtemeldirki imar planında değişiklik yapıp arsalarımı ya istimlak etmek yada aradaki yolu benzinciye peşkeş çekip arsalarımın  bitişiğindeki benzinlik gerekçe göstererek ilerde herhangi bir yapı ruhsatı verilmez duruma getirip fiilen ve maddi olarak arsalarımın değerini sıfıra düşürmektir..Belediye Başkanı ve diğer çete üyeleri bu uğurda kendi yaptıkları istinat duvarını gerekçe göstererek gözlerini karartmışlardır.Devletimin beni ve menfaatlerimi bu çetenin tasallutundan ivedilikle kurtarmasını bekliyorum .Ülkemde aksaklıkları olsada işleyen bir adalet olduğuna bir vatandaş olarak inanmak istiyorum..

Bugün fazlı imzanı bekliyor!

fazlı kandaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cb Sn Recep Tayyip Erdoğan: Tetikçi Belediye yönetimine hayır!Halı sahama dokunma,İmar yolumu benzinciye peşkeş çekme!». fazlı ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.