Petition Closed

Vrem sectie de votare in Boston, SUA

This petition had 213 supporters

Stimate d-le Ministru:

La primul tur al alegerilor prezidentiale,  toti moldovenii din Diaspora care au dorit sa-si exercite dreptul constitutional la vot au preintimpinat probleme- lipsa unei  sectii de votare aici, in Boston. Multe mame cu copii mici, multi care nu au putut sa isi ia zi libera de le serviciu, sau pur si simplu sutele de km care ne leaga de New York, ne-au impedicat sa ne facem datoria. Chiar daca suntem departe de tara, si votul nostru conteaza!!

In 2010, in Boston am avut sectia de votare nr. 369 unde au votat 311 persoane pe atunci. In anul 2016, suntem cu mult mai mult, asteptam pina la 1000 moldoveni, de ce nu avem si anul asta sectie de votare, ce s-a schimbat ?
In turul al-II-lea, pe 13 noiembrie 2016, aveti sansa de repara aceasta greseala-problema , d-le Ministru.  Nu va cerem nici o favoare, DOAR VREM SA VOTAM!
Va rugam sa tineti cont de petitia noastra si sa constituiti aceasta sectie de votare in Boston, SUA.
Vrem sa continuam sa participam la deciziile importante ale tarii noastre. VREM SA VOTAM SI NOI PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA!! VA FI PRESEDINTELE TUTUROR MOLDOVENILOR, DECI SI AL NOSTRU, CEI DIN DIASPORA!!

Today: tatiana is counting on you

tatiana ionascu needs your help with “Catre Ministrul de externe al Republicii Moldova: Vrem sectie de votare in Boston, SUA”. Join tatiana and 212 supporters today.