Declaratia "LIBERTATE 2021" de la Bucuresti

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Adrian Marius Gongea started this petition to Catre glorioasa Natiune Romana iesita in strada cu sutele de mii contra dictaturii nazist-medicale!

Noi, Naţiunea Română, în virtutea dreptului nostru milenar, suveran pe acest pământ, a drepturilor omului din convenţiile ratificate de Statul Român, manifestând CONTINUU şi PAŞNIC cu sutele de mii împotriva Dictaturii Medicale în peste 70 de oraşe din România, declarăm:

Profitând de oportunitatea PLANdemiei, Natunea Romană a fost luată ostatică în 2020 de o bandă de criminali politici. Preluarea ostilă a fost făcută prin Sindromul Stockolm şi Munchausen - impuse virulent de propaganda media/TV şi directive  perfect neconstituţionale, în dispreţul tratatelor Oviedo şi Nuremberg.

Tirania a cauzat daune incomensurabile economice, fizice şi morale Naţiunii Române. Identificăm sursa directă a acestei tiranii ca fiind DSU, un organ de represiune şi teroare de stat, fără nici un control democratic, dar şi toata partea colaboraţionistă din clasa politică şi media.

Tirania  nu va înceta NICIODATĂ de bunăvoie, în caz contrar Raed Arafat şi complicii fiind automat incriminabili de genocid, subminarea economiei naţionale şi teroare de stat la viitorul Tribunal Internaţional care este pregătit azi de avocatul internaţional Fuellmich şi corona-ausschuss.de.

În acest sens cerem urgent un Referendum Naţional pentru stoparea abuzurilor, abrogarea legii neconstituţionale 55/2020, cât şi ALEGERI GENERALE ANTICIPATE. Cerem stoparea urgentă a vânzării resurselor naţionale în perioada pandemiei!

VACCINUL COMPULSOR este denunţat drept CRIMĂ CONTRA UMANITĂŢII conform Oviedo si Nuremberg. Orice segregare a drepturilor pe bază de "vaccinare" este denunţată drept politică de factură fascistă, de tipul "stelei galbene" 1938-45. Interzicerea medicaţiilor eficiente ca Arbidol, Ivermectina, HCQ este denunţată ca având drept unic scop impunerea vaccinurilor GMO (ca singura alternativa) . Prin impunerea măştii (plină de bacterii) în spaţii deschse şi aglomerarea magazinelor cu restricţionarea programului, denunţăm DSU de "zădărnicirea combaterii bolilor". Prin restricţionarea ieşirii din casă, denunţăm DSU de arest abuziv la domiciliu a întregii Naţiuni Române. Controlul armatei asupra activităţilor civile, inclusiv cercetare penală, este denunţată (în lipsa stării de război declarată) drept DICTATURĂ MILITARĂ de factură Gestapo/NKVD.

TEXTUL INTEGRAL AL PROIECTULUI -DECLARAŢIA "LIBERTATE 2021" DE LA BUCUREŞTI- o declaraţie politică a Naţiunii, este online la telegra.ph/DEC2021-03-24 sau bit.do/LIBERTATE2021 sau bit.ly/39CxBuv.

Textul conţine atât explicaţii asupra fraudelor şi abuzurilor, cât şi măsurile alternative, în spiritul Constituţiei, al tratatelor Oviedo şi Nuremberg, pentru prevenţia umanistă a epidemiei - conform Marii Declarartii de la Barrington, semnată de peste 50000 experţi internaţionali.

Fac apel la ÎNTREAGA NAŢIUNE ROMANĂ ieşită brav şi masiv în stradă, sfidând ordinele neconstituţionale, să citească atent şi să semene această declaraţie "LIBERTATE 2021" DE LA BUCUREŞTI. Răspândiţi linkul online.

Cu Dumnezeu, înainte!

0 have signed. Let’s get to 200!