Sürekli Dizi (Regular Show) Üzerindeki ABARTI VE SAÇMA SANSÜR!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

RTÜK Cartoon Network kanalında Sürekli Dizi programının bölümlerinin bazılarını kırpıyor bazılarını yasaklıyor. Amerikada TV-PG (yaş kısıtlama) uygulaması ile uyarıyor biz bunu Türkiye içinde istiyoruz! sansür istemiyoruz. Mesela şükran günü bölümü cadılar bayramı gibi bölümleri yasaklıyor ne için? siz düşünün artık.. Bende Müslümanım Elhamdülillah ama bu ülkede diğer dinlere mensup olanlarda var şimdi diyebilirsiniz ama öpüşme var vs diye bende size herhangi bir tv kanalını açmanızı istiyorum ki açmanızada gerek yok siz hangi programın nasıl olduğunu ne amaç taşıdığınıda çok iyi biliyorsunuz.Bunlarıda geçtim herkesin evinde internet bulunuyor isteyen çok rahat herşeye ulaşabiliyor çocukların böyle sapıttıklarını mı sanıyorsunuz?. Kırpılan bölümleri takipçileri iyi bilir şuan Türkiyede 8 sezonu var ve onlarca bölümü sansürlü kırpılmış yasaklanmıştır mesela uniformalı adamlar bölümünü mahvettiler 11 dakikalık bölüm Türkiyede 9 dakikası yayınlandı .Her gece korku filmleri aksiyon filmleri yayınlanıyor bitek CN'i sansürlemek içinmi kuruldunuz? en azından CARTOON NETWORK Youtube yada başka sitelerden yasaklı bölümleri orjinal tam bölümleri paylaşsın en kötü ihtimal satsın böyle olmuyor olmayacakta... Lütfen destek olun paylaşın teşekkür eder gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Regular imzanı bekliyor!

Regular Show bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cartoon Network: Sürekli Dizi (Regular Show) Üzerindeki ABARTI VE SAÇMA SANSÜR!!». Regular ve imza atan diğer 126 kişiye katıl.