0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Hiç bir canlı tecavüze uğramak zorunda değil.  Onların iğrenç düşüncelerini bizler çekmek zorunda değiliz.  Sessiz çığlığımızı bir şekilde duyuracağız.  Özge can, Gizem,Ceylin,Irmak şimdide Eylül. Belki onlara kıyan adamlar aynı değildi ama bozuk olan kan aynı kan şeref yoksunluğu aynı zulüm de aynı zalimde . Bu saydığım özellikler kötü bir insana söylenirdi ama onlar insan bile değiller . Ben  ve benim gibi düşünenler onların idam sehpasında o ipte can çekişerek görmeyi şeref borcu kıldılar.  Ya bu canileri bize verin onların cezalarını verme şerefine laik olalım yada takım elbise giydiklerinde iyi hal indirimi almasınlar  bir de idam seçilsinler . Sözler aslında bu kadar kısa değil lakin dil susuyor dünyanın bu karanlığına bu şahsiyetlerin var olmasına şaşıp kalıyor işte . O değilde dil susunca yutkunamıyorsunuzda peki daha kaç baba prensesi olmadan yaşayacak kaç baba daha evin köşesinde ağlayacak.  Daha kaç anne ciğerine evlat acısı düşünce  içten içten yanacak peki ya kim verecek bunun vebalini .  Siz söyleyin şimdi destek olma zamanı haydi TÜRKIYE

Bugün Cansu imzanı bekliyor!

Cansu Çelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@cansu0566@gmail.com : Eylülün ve kızların tecavüze uğramaması için tecavüze hayır idam gelsin diyenlerdenmisin». Cansu ve imza atan diğer 499 kişiye katıl.