İlk Türk Uzay şirketi kuruluyor. Sizce adı, GALAXY COMPANY OLSUN MU?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gelecek uzaydadır. Dünya Uzay çağına girmiştir. Türkiye olarak artık bu çağı yakalamak zorundayız. Bu konuyla ilgili kimse elini taşın altına koymuyor. Biz, önümüzde duran tüm zorluklara rağmen, bir Türk uzay şirketi kurmaya karar verdik. Bunu ise, Türkiye'deki zeki ve vicdanlı gençler ile başarabileceğimize inanıyoruz. Uzay pahalı bir iştir. Bunun içinde kendi finansmanımızı yaratmalıyız. Bizde bundan dolayı, UBER, yemek sepeti, araç kiralama, hava yolları gibi farklı iş dallarında, kendi şirketlerimizi kurmayı planlıyoruz. Buradan elde edeceğimiz tüm kar paylarını ise, kurulacak olan Türk Uzay şirketine aktarmak istiyoruz. İnanıyoruz ki halkımız, kuracağımız şirketlerden hizmet yada ürünler alarak, Türkiye'nin bu uzay macerasına bir destek olacaklardır.

Bugün Halk şirketi imzanı bekliyor!

Halk şirketi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cansinozbasaran@hotmail.com: İlk Türk Uzay şirketi kuruluyor. Sizce adı, GALAXY COMPANY OLSUN MU?». Halk şirketi ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.