Kampanya Kapatıldı

#KARABAĞ MAHALLESİ HİZMET İSTİYOR!

Bu kampanya 12 destekçiye ulaştı

KARABAĞ MAHALLESİ KONYA İLİ CİHANBEYLİ İLÇESİNE BAĞLI 1973 YILINDA KASABA OLMUŞ EN SON İSE BÜYÜKŞEHİR YASASI İLE CİHANBEYLİ İLÇESİNE BAĞLI BİR MAHALLE OLMUŞTUR .KARABAĞ DEYİNCE İLK AKLA GELEN ELBETTE NAKLİYECİLİK GELİR YAKLAŞIK 1000 ADET TIR SAHİBİ OLAN İNSAN VARDIR TAŞIMACILIKTA TÜRKİYENİN KALBİ SAYILIR VE TÜRKİYEDE ÇERÇİCİ OLARAK TUZ GÖTÜRMEDİKLERİ İL YOKTUR BUĞÜN GÜNÜMÜZÜN AYAĞA HİZMETİ YANİ PAZARLAMACILIK DEDİĞİMİZ SEKTÖRÜ,DE KESİNLİKLE KARABAĞLI İNSANLAR YAPMIŞLARDIR ÇOK ÇALIŞKAN VATANINA BAĞLI BUĞÜNE KADAR EN UFAK DEVLETİNE KARŞI YANLIŞI OLMAYAN ENDER KÖYLERDEN BİRİSİDİR SON 15 YILDA DEVLETİMİZİN İSTEDİĞİMİZ OLDUĞU HAYVANCILIK ÜZERİNE BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILMIŞ YAKLAŞIK 16000 ADET HAYVANA BAKILMAKTADIR 35 YIL BELEDİYE OLAN KARABAĞ MALESEF SEÇİLEN BAŞKANLARIN YANLIŞ İNSANLAR OLARAK ALMASI GEREKEN HİÇ BİR HİZMETİ ALMAMIŞTIR .YENİ YASA İLE MAHALLE OLDUKTAN SONRA SON SEÇİMLERDE KONYA KÖYLERİNDE AK PARTİYE  EN ÇOK OYU VEREN 2.KÖY OLMUŞTUR FAKAT BUNUN KARŞILIĞI OLARAK ALMASI GEREKEN HİZMETLERİ ALAMAKTADIR BUNDA MUHTARIN VE CİHANBEYLİ BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI OLAN KARABAĞLI YARDIMCININ VEDE AK PARTİ BELDE BAŞKANI VE YARDIMCILARININ İŞ BİLMEMELERİNİN DE ETKİSİ VAR BİZ DEVLETİMİZE BAĞLI OLAN KARABAĞ HALKI OLARAK BU ÜLKENİN YÜKÜNÜ ÇEKERKEN DEVLETİNE TAŞIMACILIK KONUSUNDA EN ÇOK VERĞİYİ VEREN KÖY OLARAK MALESEF HİZMET KONUSUNDA İSE HEM PASTADAN EN AZ PAYI VERİYORLAR BİZE GEÇEN YIL BAŞLANAN ALT YAPI ÇALIŞMALARINA BAĞLI OLARAK KÖYÜN İÇİNDE YOLLAR ÇUKUR,DAN GEÇİLMEDİ ARAÇLARIN ÖN DÜZEN DİYE BİR ŞEYİ KALMADI BİZ BURDAN DİYORUZ Kİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ HALKI KABUL ETMEYEN BELEDİYE BAŞKANLARI,İL VE İLÇE PARTİ BAŞKANLARI İSTEMİYORUZ OY ZAMANI NASIL GELİP BİZDEN OY İSTİYORLAR BİZDE VERİYORSAK BİZDE HİZMETİMİZİ İSTİYORUZ KÖYÜMÜZÜN HALİ GÖRMEK İSTEYEN BUYURSUN GELSİN YOLLARIMIZI GÖRSÜN ÇOCUK PARKLARINI GÖRÜN KISACA REZİLLİĞİMİZİ GÖRÜN YAPILMAYAN SEL YATAGIMIZI GÖRÜN ORDA İHMALDEN DOLAYI ÖLEN BİR CAN VAR BİZİM SESİMİZ OLAN KARABAĞ SAYFASINA BAKDIĞINIZDA KÖYÜMÜZÜN HALİNİ GÖRECEK BİZE HAK VERECEKSİNİZ BİZDE BİZİM DERDİMİZE ORTAK OLMAYA TÜM TÜRKİYEYİ DAVET EDİYORUZ.

SAYGILARIMLA CAN GÖRGÜN [KARABAĞ MAHALLESİ VATANDAŞI]

Bugün KARABAĞ MAHALLESİ imzanı bekliyor!

KARABAĞ MAHALLESİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cangorgun151@gmail.com: #KARABAĞ MAHALLESİ HİZMET İSTİYOR!». KARABAĞ MAHALLESİ ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.