Can Evim Canları Destek Bekliyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Engelli Canlarımızın Bizlere İhtiyacı var

Hayvan aktivisti Mehmet Özdemir;   “Can Evim canları  %100 engelli hayvanlardan oluşuyor. Felçli, tecavüz mağduru, kalp hastası, epilepsi hastası uyuz hastası, üç bacaklı canlarımız bulunuyor. Canlara bakmaktayım Felçten kalkan canlarım var. Uyuzlarını iyileştirerek hayat verdiğim can evimde bazı ihtiyaçlarımız var. 3 haftadır zorlu bir dönem geçiriyoruz. 1 aylık mama ihtiyacımız 120 torba mama yani 1800 kilo’ya ihtiyacımız var. 1 aylık talaş ihtiyacımız 100 torba 500 TL  giderimiz var. Bizim istediğimiz kulübümüzün her türlü ihtiyacı olan, mama, talaş, palet ve canlar için gerekli olan her şey. Hepimizin engelli çocukları var. Bu zorlu dönemde bizi yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum inanmak istiyorum. Dostlarım siz var oldukça bizlerde var olacağız. Desteklerinizi bekliyoruz. ” dedi.

ADRES Adres Mütareke mahallesi okul sokak no:7 Bursa-Mudanya Mehmet Özdemir

0544 277 5406
0224 563 2765

Az çok demeden engelli canlarımızın yaşama tekrar tutunması için lütfen yardımlarımızı esirgemeyelim.

Bugün yadigar imzanı bekliyor!

yadigar aygün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Can Evim Canları Destek Bekliyor». yadigar ve imza atan diğer 68 kişiye katıl.