Halilari Fiyatlari

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Camilerde kılınan namazın hem dini olarak hem de kişisel olarak insana verdiği enerji çok farklıdır. Camiler, ibadethane olarak gidildiği birçok ilde değişik boyutlarda olabilir. Caminin büyüklüğü ve küçüklüğü tamamen, kurulduğu yer alanıyla alakalıdır. Çok büyük ve gösterişli camilerin mimarisi farklı bir konu olsa da içi insana huzur, maneviyat ve dini olarak güç verecek şekilde dekore edilmelidir.

Caminin büyüklüğüne göre şekil alması gerek avizeler, ışıklar, halılar ve dekoratif tablolar olmalıdır. Aksi durumda içerisi boğuk, karanlık, dar ve soluk olabilir. Bu maddeler, kişiyi camiye gitmekten alıkoyar ve bunu hiç kimse istemez. Dekoratif olarak ve aydınlatmayı sağlayan avizeler yeri değil tavana doğru vurmalıdır. Kişi altında ibadet ederken gözünü rahatsız edecek şekilde kesinlikle olmamalıdır.

Bir diğer konu ise Cami Halı Fiyatlarıdır. Bu konuda her hangi bir harcamadan kaçınılmamalıdır. Halılar camiyi tamamen kaplayarak boşluk yapmayacak şekilde olmalıdır. Asla kayma yapmamalı, iz bırakmamalı, üzerinde ibadet ederken kişiyi rahatsız etmemeli ve koku yapmayacak düzeyde kaliteli olmalıdır.

Cami Halıları Fiyatları en uygun ve en kaliteli olacak şekilde seçilmelidir. Caminin içinde ki dekorasyonunu parlatacak şey halısıdır. Halıların üzerinde ibadete uygun olacak desenler ve semboller içermelidir. Kesinlikle fotoğraf baskılı, isim, hayvan figürleri, resim ve farklı niyetler uyandıracak sembol ve şekiller olmamalıdır.

Halılar seçilirken duvar renkleri, kullanılan dekoratif ışıklar, caminin mimarisi de hesaba katılmalıdır. Dıştan yıkık dökük olan bir caminin içi ne kadar iyi olursa olsun kişide ön yargı uyandırır ve bu insanı oraya teşvik edecek bir durum olmaz. İçerisi ne kadar aydınlıksa halıların renkleri de o kadar kendini göstermelidir.

Site : https://www.metropolcamihalisi.com/