sərnişindaşıma xidmətinin tarifi 1 gediş üçün 20 qəpik olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sərnişindaşıma xidmətinin tarifi 1 gediş üçün 20 qəpik olsun! Köhnə qiymətə qaytarılmasını tələb edirik! Tarif şurası nəyə və hansı şəraitdə olan nəqliyyat vasitəsinə görə qiymətləri qaldırır?Hansı standartlara cavab verir? Bakubusdan başqa kondisioneri olan sərnişin daşıma avtobusu yoxdur! Qalan şəhər daxili avtobusların hamısı pis gündə camaat üst üstə! Metro  daha da bərbad köhnə va havasız qatarlar! Yeni vaqonlar alınıb çox yaxşı, amma necə istifadə olunur kondisionersiz!  Tarif şurası çox ehtimal camaatdan xəbəri olmadığı üçün yatıb yuxularında qiymətləri qaldıraq deyə durub təsdiq ediblər! Aylıq gəliri 150 manat 4, 5 nəfərlik olan ailə nəqliyyatamı,  məişətəmi nəyə xərcləməlidi  o pulu! Kapitalizm dövrü deyib insanları rəsmən quldarlıq rejiminə sürükləyirsiz!

Bir AZƏRBAYCAN vətəndaşı olaraq Sərnişindaşıma xidmətinin tarifi 1 gediş üçün 20 qəpik olsun! Köhnə qiymətə qaytarılmasını tələb edirəm!

Bugün Cahan imzanı bekliyor!

Cahan Rehimova bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cahan Rəhimova: sərnişindaşıma xidmətinin tarifi 1 gediş üçün 20 qəpik olsun!». Cahan ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.