Ca Misses necessita ajuda!

Ca Misses necessita ajuda!

37 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 50!
Creada

Por qué es importante esta petición

Iniciada por Carmen Tur

En 2018 per fi es va aprovar una llei perquè l'hospital de Can Misses disposi d'un pàrquing gratuït, és a dir, públic, encara que ens costa 300.000 € a l’any a tod@s els ibicenc@s. El que semblava una ajuda per a pacients, familiars, i treballadors de l'hospital s'ha convertit en el pàrquing de tod@s, sense excloure a ningú: gent que farà la compra, veïns de la zona, motos mal aparcades, pares recollint als nens a la sortida del treball, i els malalts?

Un aparcament que, segons fonts oficials, als matins, des que és gratuït, té una ocupació del 84% i que en molts casos aquests cotxes aparcats no corresponen a gent que fa ús de l'hospital. Ets pacient? Aparca com puguis.

Portem des de 2019 reclamant que sigui un pàrquing únic i exclusiu per a pacients i familiars, no pot ser que un lloguer de cotxes empri aquest estacionament, o que els pares que recullen als seus nens del col·legi s'aprofitin. Per més iniciatives que es presentin els dirigents no fan res, molts anys i poca voluntat és el que hi ha.

Aquesta petició va dirigida a la senyora Francina Armengol, presidenta de les Illes Balears, i la consellera de salut Patricia Gomez, perquè no és just la situació que es viu en Can Misses. No sols la falta d'oncòlegs (fet que fa anys que reclamem), estar malalt i no tenir un metge assignat, com el veuen?, potser els nostres governants no són conscients de la importància de la relació que un malalt de càncer ha de tenir amb el seu oncòleg perquè el tractament sigui efectiu, i no com s'ha fet aquí, que pacients han conegut a diversos oncòlegs en poc temps. O la detecció precoç per a ajudar a superar la malaltia. Estar malalt de càncer i no tenir el teu propi especialista assignat o que t'anul·lin les cites és molt greu, es tracta d'una necessitat de primera.

On estan els dirigents i els parlamentaris d'Eivissa per a solucionar els nostres problemes? Per què tots els problemes que ens pertanyen a Mallorca queden aparcats? Hauria passat el mateix si l'hospital hagués estat Són Espases?

Jo, Toni Roldán, m'uneixo a la reivindicació de Carmen Tur. És important que signeu aquesta petició, els eivissencs i eivissenques mereixem una assistència sanitària de qualitat, mereixem els nostres oncòlegs que paguem amb els nostres impostos i mereixem que l'ús del pàrquing sigui per a aquelles persones que sí que el necessiten, no per a usos privats i que res tenen a veure amb els serveis sanitaris.

37 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 50!