0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bütün sokak hayvanlarının sadece kışın değil dört mevsim korunabilmeleri, aç kalmamaları ve yapılan zulümlere karşı onları koruyabilmemiz gerek. Çünkü hayvanlara yapılan eziyetleri, tecavüzleri görmezden gelmeye çalışmak yaşanmadığı anlamına gelmiyor. Bir sürü tahtaya, çiviye, muşambaya, kullanılmayan kıyafetlere, yorganlara yani onları sıcak tutabilicek herşeye, yemek ve su kabı olarak kullanılıcak malzemelere ve birlikte kulübeleri yapabiliceğim gönüllülere ihtiyacım var. Para istemiyorum sizden yardımınızı istiyorum. Birlikte yapalım kulübeleri, içlerine kıyafetleri yerleştirelim üzerlerine ufakta olsa bi yorgan örtelim. Sadece arabanızla yapılan kulübeleri ulaşabildiğimiz her bölgeye götürmek için bile olsa yardım edin, çöpe atmak yerine yiyeceklerinizi ve suyunuzu paylaşın onlarla. İyilik yapın olabildiğince çok hayatlara ve hayatınıza.

Bugün Buse imzanı bekliyor!

Buse Asrın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Buse Agun: SOKAK HAYVANLARINI AÇLIKTAN VE SOĞUKTAN KORUMAK İÇİN KULÜBELER YAPILMASINA YARDIM EDİN !». Buse ve imza atan diğer 85 kişiye katıl.