Bursa Yunus Emre’ne sahip çık!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

8 aylık yeğeni yunus emre oruç bursa dörtçelik hastahanesi'nde ölümle pençeleşiyor. ishal ve kusma şikayetiyle 3 gün önce hastahane'ye götürülen minik kardeşimize karaciğer ve böbrek yetmezliği teşhisi konuluyor. şu anda durumu kritik ve idrarı, kakası, vücudunda iğne takılan hemen her yerden kan geliyor.

türkiye genelinde bütün eğitim araştırma hastahaneleri, üniversite hastahaneleri ve özel hastahaneler de dahil olmak üzere başvurulmayan yer kalmadı ancak her hastahaneden yer olmadığı gerekçesiyle olumsuz yanıt alındı, daha doğrusu sürekli haber bekleniyor.

şu anda aile perişan bir halde yardım eli uzatılmasını bekliyor, son çare cumhurbaşkanlığı'na, bimer'e kadar her her yere yazdılar. miniğin durumu ise her geçen saat daha da kritikleşiyor. tek yapılması gereken uygun bir hastahaneye sevk edilerek yoğun bakım altına alınması ancak bu yapılamıyor.

lütfen sesimizi yayın ilgili mercilerin duymasını sağlayalım. BURSA YUNUS EMRENE SAHİP ÇIK

Bugün Esra imzanı bekliyor!

Esra Belindir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bursa Yunus Emre’ne sahip çık!». Esra ve imza atan diğer 239 kişiye katıl.