Doğrulanmış başarı

2015 model yamaha r25 motorum 3500kmde kilitlendi ve ilgisiz bir yamaha .

Bu kampanya 357 destekçi ile değişim yarattı!

Merhaba arkadaşlar,

Ben 18 yaşında Dumlupınar Üniversitesinde öğrenci olarak hayatını sürdüren bir insanım. Bu durum şuan için geçerli, benim size anlatacağım şeyler şimdi biraz daha eskiye dayanıyor. Ailemden söz edeyim, babam polis annem hemşire, ben küçükken yollarını ayrılmışlar. O zamanlara ait tek anım annem ve babamın ben 8 yaşındayken bana bir mobilet almasıydı. O gün başladı hikayem, o zamandan bana yâdigar bir tek motorum. Gecem, gündüzüm, nefesim di motor, onunla uyur onunla kalkardım. Motor sevgisi bir başka oluyor hele sende manevi değeri varsa, neyse yaşım ilerledi daha iyi modellerle hayatıma devam ettim. En son R25 gibi 250cc racing bir motor alabildim. 25 gün olmuştu tam, 3500 km civarında otobanda ilerlerken duman atmaya başladı stop etti. Hızım yaklaşık 180, hemen sağa çektim incelemeye başladım arka teker tamamen yağ olmuştu, 180 le giderken arka tekerin yağ içinde kalması? Ölüm riski yüksek, fakat verilmiş sadakamız varmış birşey olmadı. Motoru servisine gönderdik düşünüyoruz ki Yamaha gibi bir dünya devi firma henüz 0 durumda 250cc tüm motorların en iyi modelini üretmiş herhalde garantiye alır dedik. 1 ay oldu, kullanıcı hatasına girer diyorlar. Ben öyle zengin bi insan değilim. Kullanıcı hatasına girerse 6-7000 TL gibi bir fiyat çıkıyor. Ben bu motoru alabilmek için okul okurken ve yazları çalıştım çabaladım diğer insanlara hizmet ettim ve buna da değmişti, hiç pişman değilim. Ama bu sorun benden kaynaklanan bir sorun değil. Motor 14000 devir ben 9000 devirde gidiyordum bana zorlamışsın diyorlar. Ya zaten asıl mesele bunu demeleri, bu motor racing değil mi bunu zorlamayacağız da neyi zorlayacağız? Benim her şeyimi elimden almaya çalışıyorlar, ve ben her türlü siteye her yere başvuracağım buraya olduğu gibi. Sizlerden beni anlamanızı ve bana yardım eli uzatmanızı istiyorum. Ayrıca genel merkeze de bu tarz bir mail attım ve cevap gelmedi. Bu ilgisizliği bu duyarsızlığı istemiyorum ben. Sizlerde istemiyorsanız, sadece bir imza ile bana destek olabilirsiniz. Sizlere hayatınızda başarılar diliyor saygıyla hepinizi selamlıyorum.

Bugün hakan imzanı bekliyor!

hakan akdoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bursa yamaha start bayi: 2015 model yamaha r25 motorum 3500kmde kilitlendi ve ilgisiz bir yamaha .». hakan ve imza atan diğer 356 kişiye katıl.