Bursa’ya gelişmiş bir havalimanı istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Bursa, 2.937.000 kişilik nüfusuyla Türkiye'nin en büyük 4. şehri. Ayrıca Türkiye'de çok önemli bir turistik şehir olma özelliği taşıyor. Ancak bu kadar önemli ve büyük bir şehrin kaliteli ve gelişmiş bir havalimanına sahip olmaması da büyük bir kayıp.

Bursa şehir merkezine en yakın havalimanı Yenişehir'de bulunuyor ve bu havalimanında günde yalnızca 2-3 sefer yapılıyor. Hemfikiriz ki Bursa'da bir havalimanının olmayışı büyük ekonomik kayıplara yol açıyor. Bursa'da bir bireyin uçağa binip seyahat edebilmek için İstanbul'a kadar karayolu vasıtasıyla gitmesi gerekiyor.

Bizler Bursa halkı olarak bu durumdan rahatsızlık duyuyoruz. Bu kadar büyük bir turizm şehrinde havalimanı olmamasına sessiz kalma. Bursa'nın adına yakışır bir havalimanı inşa edilmesi için sen de imza at!

Bugün Bursa Halkı imzanı bekliyor!

Bursa Halkı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bursa’ya gelişmiş bir havalimanı istiyoruz!». Bursa Halkı ve imza atan diğer 3.174 kişiye katıl.