Doğrulanmış başarı

Bursa Teknik Üniversitesi'nde online final sınavı istiyoruz.

Bu kampanya 906 destekçi ile değişim yarattı!

Bursa Teknik Üniversitesi'nde yaz dönemi için yüzyüze eğitim düşünülmektedir. Çoğu üniversiteli arkadaşımız başka şehirlerde yaşamaktadır. Finaller için onca yolu gelecekleri ve o sırada milyonlarca öğrencinin yer değişimi yapacağı unutulmamalıdır . Yurtlara onca öğrenci gelince yayılım ortamı oluşabilir . Bazı arkadaşlarımız ise yüzyüze öğretimin bahar dönemi için bittiği duyurusunu alınca kirada otururken kiradan çıkmış ve şuan ne yapacağız diye düşünmektedir. Sınav zamanı okullarda ise binlerce öğrenci sınava girecek ve 2. bir dalga oluşması halinde sonuçları vahim olacaktır . Biz öğrenciler ve saygıdeğer eğitimcilerimiz açısından en hayırlısının uzaktan ve online sınav olacağını düşünüyoruz. Ödev veya online sınav şeklinde değerlendirilmek istiyoruz. Rektörlüğün yanımızda olacağını düşünüyor ve saygılarımızı iletiyoruz.

Bugün Irmak imzanı bekliyor!

Irmak Şekerci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bursa Teknik Üniversitesi'nde online final sınavı istiyoruz. @BursaTeknikUni». Irmak ve imza atan diğer 905 kişiye katıl.