8 aylık bebek uyuşturucu komasında! Artık uyuşturucu yüzünden insanlar ölmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

ARTIK BİRİLERİ SESİMİZİ DUYSUN!
 BURSANIN GÖBEĞİNDEN Selimzade mahallesinden sesleniyorum!
8 aylık bir bebeğin uyuşturucu komasına girmesi ve bu olayın uyuşturucu yatağı olan Selimzade mahallesinde olması bir tesadüf tabiii "YERSENİZ!" (Haberleri okuyabilirsiniz.)
İnanın karnımız bunlara fazlasıyla tok! Roman vatandaşlarının uyuşturucu satması nasıl DOĞAL karşılanır ve örtbas edilir? SESİMİZİN DUYULMASINI İSTİYORUM. Sizden ricam sadece gösterilen de olsa BURSA SELİMZADE yi internetten bir araştırın. İnternetten diyorum çünkü buraya geldiğinizde köşe başlarında ıslıklarıyla sizi karşılayan HAPÇI gençleri göreceksiniz. ARTIK BİRİLERİ BENİM ÇOCUĞUMUN BAŞINA GELMEZ VS DEMESİN. Bu mahalleye gelen lüks arabaların içindekilere iyi bakın. Tanınan ailelerin çocuklarına rastlayacaksınız. ŞAŞIRMAYIN. Biz bunları her gün görüyoruz. Bursa yerlisi iyi bilir. Selimzade ve çevresinde yaşayanların çoğu apar topar taşındı. Neden derseniz. Evlatlarını korumak adına tabiki. Bariz UYUŞTURUCU YUVASI olan bu mahallelerin EMNİYET tarafından daha yakına alınmasını talep ediyoruz. Evimize arkadaşlarımız gelirken mahallemiz yüzünden korkmasın istiyoruz. Çok bir şey değil. UYUŞTURU BATAĞI OLAN BU MAHALLENİN TEMİZLENMESİNİ İSTİYORUZ.

Bugün seyma imzanı bekliyor!

seyma kılıçal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bursa il emniyet müdürlüğü: Artık uyuşturucu yüzünden insanlar ölmesin!». seyma ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.