Bursa’da toplu ulaşım fiyatları düşürülsün!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Türkiye'nin ulaşımı en pahalı şehirlerinden olan Bursa'da toplu ulaşım araçlarının ücretlerine genellikle her yıl zam geliyor. Ve bu zam sonucu 2017 yılı toplu ulaşım araçları ücretleri tam: 2,60/2,80, indirimli: 1,75/1,85'e kadar uzanıyor. Halk bundan büyük oranda şikayetçi olmasına rağmen zam gelmeye devam ediyor.

Dolmuş ücretleri de aynı şekilde çok fazla. Ücretler bu kadar fazla olunca vatandaşı toplu taşımaya teşvikte fazlasıyla mantıksız duruyor. Asıl sorun; genellikle asgari ücretle geçimini sağlayan ve işe, okula, hastaneye vs. her gün ya da ara sıra toplu taşıma araçlarını kullanarak gitmek zorunda olan bir baba, bir anne, ailesinin geçimini sağlayan bir vatandaş yahut bir öğrenci için gerçekten büyük mali zarara yol açıyor.

Halkın refahı adına çalışan, ulaşımıyla ilgilenen Bursa Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan BURULAŞ belediyemiz dahilinde vatandaşın bu talebine artık bir cevap vermeli. Daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmeli!

Ücret tarifeleri:

Bugün Şeyma imzanı bekliyor!

Şeyma Türker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bursa’da toplu ulaşım fiyatları düşürülsün! @recep_altepe». Şeyma ve imza atan diğer 5.158 kişiye katıl.