BURSA'da PEMBE VAGON UYGULAMASINA "HAYIR!" DİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sözde kadın istismarını engellemek adı altında toplumun ayrıştırılmasana sebep olacak herhangi bir uygulamayı desteklemiyoruz. Uygar bir toplumun üyeleri olarak Pembe vagon acizliğine hiçbir kadının layık görülemeyeceği bir tecrit sistemini asla onaylamamız beklenemez. Tacizin önünün kesilebilmesinin tek çözümü toplumsal ve ahlâki gelişimdir, hukukun ve kolluk kuvvetlerinin yaptırım gücünün bu suçu işleyenlere uygun en ağır ve caydırıcı ceza verilmesiyle mümkün olabilir ancak!

Ek olarak toplu taşıma araçlarının insani boyutta rahat seyahat edebilecek sayıya ve sefere çıkarılması mantık ve insan hakları çerçevesinde yapılması gereken zorunlu bir hizmettir. Bunu talep etmek en doğal vatandaşlık hakkımızdır. Yetkililerin bu konuyu ele alması ve uygulaması hizmet verme yükümlülüğüne tabidir.

Muhatabımız makamlarına saygıyla duyurulur!

Bugün TC Kadınları imzanı bekliyor!

TC Kadınları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BURSA'da PEMBE VAGON UYGULAMASINA "HAYIR!" DİYORUZ!». TC Kadınları ve imza atan diğer 325 kişiye katıl.