Arapça Tabelaler İstemiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Son zamanlarda Suriyelilerle yaşanan siyasal ,kültürel ve sosyal problemlerin yanında  Arap alfabesinin faşist kültür empozesiyle ve Türkçe katliâmıyla karşı karşıyayız. Cumhuriyet Tarihiyle eş değer olan Türk Dil Devrimi kendi özümüze dönüş sürecinin başladığı milli bir davadır. Ne yazık ki bugün Türkiye'nin her şehrinde bu Milli süreci zedeleyecek hatta küçük düşürecek bir süreçten geçmekteyiz. Bu Milli davanın savunucuları olarak Bursa dahil Türkiye'nin hiçbir yerinde Arapça alfabesiyle yazılmış tabelalar, afişler, pankartlar vb. görüntü kirlikleriyle karşılaşmak istemiyoruz.  Bunun yanında latin alfabesiyle yazılmış kurumsallaşmamış hiçbir Arapça, İngilizce Marka ve Ticaret kuruluşlarını kabul etmiyoruz. Bu ülkenin gerçek sahipleri ve savunucuları olarak kültür ve dil emperyalistliğinin sonuna kadar karşısında olmaya devam edeceğiz. Gereğinin en kısa zamanda yerine getirilmesini arz ederiz.

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe Oğuz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bursa'da Arapça Tabelalar İstemiyoruz!: Arapça Tabelaler İstemiyoruz!». Tuğçe ve imza atan diğer 85 kişiye katıl.