MİNİK KALPLERE YARDIM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

• Uludağ Üniversitesi'nde öğrenim gören üç arkadaş olarak yaşadığımız ilden başlayarak,köylerde zor şartlarda yaşayan,okula giderken olumsuz hava şartları dolayısı ile yardıma muhtaç , ilkokul ve ortaokul kardeşlerimiz için özellikle kıyafet(mont,kazak,bere,pantolon,ayakkabı,bot,atkı,eldiven) aynı zamanda eğitimlerine destek olabilecek kitap,defter,boya kalemleri,boyama defterleri,kırtasiye malzemeleri ihtiyaçları doğrultusunda toplayarak küçük kardeşlerimize yardımda bulunup zor şartları elimizden geldiği kadar destekler doğrultusunda ortadan kaldırmak istiyoruz.Bizlere göndereceğiniz bu eşyalar onlara bir umut belki bir mutluluk katacak.Göndereceğiniz ve topladığımız eşyaları seçtiğimiz köy okullarına bizzat teslim etmek istiyoruz.Kardeşinize küçük gelen,sizin giymediğiniz iyi durumda olan eşyalarınıza talibiz.YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEMEYİ HEP BERABER GÖRMEK İÇİN SİZDE YARDIM ELİ UZATIN ENGELLERİ KALDIRALIM.
  • Aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşıp detaylı bilgi alarak göndermek istedikleriniz var ise kampanyamıza destek olabilirsiniz..
  • Adres; Bursa-Nilüfer Görükle

Sezen Saatci; sezensaatciii@outlook.com   * instagram: sezensaatci

Aslıhan Kurt ; aslihan_kurt97@hotmail.com    *instagram: asliiiikurtt

İrem Dolma;  irem.dolmaa@gmail.com          *instagram: iremdolma

Bugün Sezen imzanı bekliyor!

Sezen SAATCİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bursa Büyükşehir Belediyesi: MİNİK KALPLERE YARDIM». Sezen ve imza atan diğer 115 kişiye katıl.