BURSA - MUDANYA ARASI " METROBÜS HATTI " YAPILMALI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mudanya nüfus bakımından Bursa 'nın en kalabalık çevre ilçesi olduğundan her geçen gün Bursa 'ya işe ve okula gidenlerin sayıları artması nedeniyle Mudanya Bursa arasında belediye ve Özel halk minibüslerinde balık istifi gibi yolculuk yapıldığından artık yeterli gelmemektedir. Ayrıca Özel halk minibüsleri engelli ve yaşlı vatandaşlarımızdan da ücret aldığından , Hükümetin hak tanıdığı ücretsiz seyahat 'tan da mahrum kalmaktadırlar. Özellikle yaz ve bahar aylarında günübirlikçilerin hatta yazlıkçıların da gitmeye başlamasıyla birlikte ilave araçlar konulmasına rağmen yeterli gelmeyip , Mudanya yolundaki trafik sıkışıklığını arttırmaktadır.

Vatandaşların Mudanya - Bursa arasında konforlu hızlı ve uygun fiyatta yolculuk yapmaları açısından Bursa 'ray Emekten , Geçite kadar uzatılarak Bursa 'raya entegre olacak şekilde Mudanya 'ya kadar olan yolun ortasından koridor açılarak Metrobüs hattı oluşturulmasıyla hem Busalıların hem 'de Mudanya halkının taktirini toplayacak.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Çolak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE MUDANYA AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI». Mehmet ve imza atan diğer 65 kişiye katıl.