Kampanyanın muhatabı: BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ ve 2 diğer muhatap daha

BURSA - MUDANYA ARASI RAYLI SİSTEM HATTI YAPILMASI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mudanya nüfus bakımından Bursa 'nın en kalabalık çevre ilçesi olduğundan her geçen gün Bursa 'ya işe ve okula gidenlerin sayıları artması nedeniyle Mudanya Bursa arasında belediye ve Özel halk minibüslerinde balık istifi gibi yolculuk yapıldığından artık yeterli gelmemektedir. Ayrıca Özel halk minibüsleri engelli ve yaşlı vatandaşlarımızdan da ücret aldığından , Hükümetin hak tanıdığı ücretsiz seyahat 'tan da mahrum kalmaktadırlar. Özellikle yaz ve bahar aylarında günübirlikçilerin hatta yazlıkçıların da gitmeye başlamasıyla birlikte ilave araçlar konulmasına rağmen yeterli gelmeyip , Mudanya yolundaki trafik sıkışıklığını arttırmaktadır.

Vatandaşların Mudanya - Bursa arasında konforlu hızlı ve uygun fiyatta yolculuk yapmaları açısından T2 hattından hemen sonra Bursa 'ray Emekten , Balata kadar uzatılarak Bursa 'raya entegre olacak şekilde yolun orta refüjün 'den Mudanya metrosu adında ayrı bir raylı sistem yada Metrobüs hattı oluşturularak ulaşım sorunun çözülmesi hem Bursa hem de Mudanya halkına memnun edecektir.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Çolak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE MUDANYA AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI». Mehmet ve imza atan diğer 60 kişiye katıl.