Burger King: pārstājiet atbalstīt ļaunprātīgu izturēšanos pret vistām!

0 have signed. Let’s get to 300,000!

Burger King apgalvo, ka viņu darbības seku izvērtēšanai ir augstāka prioritāte par peļņas palielināšanu. Taču, attiecībā uz dzīvnieku labturību, Burger King dod priekšroku izmaksu samazināšanai nevis rūpēm par miljoniem dējējvistu, kuras cieš viņu vispasaules piegādes ķēdē.

Burger King turpina  atbalstīt fermas, kas vistas tur mazos, netīros sprostos. Šie sprosti ir tik mazi un pārpildīti, ka tie liedz vistām teju jebkādas instinktīvās darbības. Bieži vien putnu ķermeņu daļas iesprūst sprostu detaļās, kā rezultātā veidojas kaulu lūzumi, deformācijas un ievērojami spalvu zudumi. Vistas, kuras ir zaudējušas spēku vai nespēj pārvietoties, sprostos tiek nomīdītas līdz nāvei.

Simtiem uzņēmumu visā pasaulē atsakās no sprostu izmantošanas. Daudzi no pasaules lielākajiem uzņēmumiem ir apņēmušies izbeigt šo nežēlīgo praksi, tostarp Unilever, Nestle, Aldi, InterContinental Hotels, Sodexo, Mondelez, Compass Group, Shake Shack, Famous Brands un Orkla. Pat zemas klases ātrās ēdināšanas uzņēmumi un ASV cietumi pakāpeniski atsakās no šīs briesmīgās prakses. Tomēr Burger King nav vēlējies pievienoties globālajai kustībai par labāku izturēšanos pret dzīvniekiem.

Lai gan Burger King apgalvo: "Mēs zinām, ka mūsu oficiālā nostāja un procedūras attīstīsies un mainīsies, mainoties un attīstoties biznesa videi, kurā mēs strādājam," dzīvnieku labturības jomā viņi ir atpalikuši no vispasaules tendencēm. Pasaule šobrīd gaida, lai Burger King ievērotu pamata dzīvnieku labturības standartus un pievienotos arvien pieaugošajam uzņēmumu skaitam, kas iestājas pret viscietsirdīgākajām industriālās lopkopības praksēm.

Burger King, ir pienācis laiks veikt izmaiņas!

Lūdzu, paraksti šo petīciju, lai mudinātu Burger King visā pasaulē beidzot pārtraukt vistu turēšanu sprostos.