Kampanya Kapatıldı

Burdur Lisesi kapatılamaz!

Bu kampanya 308 destekçiye ulaştı

Bizler bu lisenin mezunları olarak Burdur Lisesi'nin kapatılmasına seyirci kalmayacağız. Burdur'un sembolü olan, Burdur'un adını taşıyan Burdur Lisesi'ni kapatmaya, adını unutturmaya, kimsenin gücü yetmeyecek!

Burdur Lisesi'nin kapatılıp, lise binasının "Sınav Merkezi" olarak kullanılacağını üzüntüyle öğrendik. Pek çok bilim insanı, sanatçı, idareci, öğretmen, siyasetçi yetiştirmiş Burdur Lisesi'nin kapatılmasına seyirci kalmayacağız.

Burdur'un sembolü olan, Burdur'un adını taşıyan Burdur Lisesi'ni kapatmaya, adını unutturmaya, kimsenin gücünün yetmeyeceğinin bilinmesini istiyoruz. Sayın yetkililerin de böyle bir girişime izin vermeyeceğine olan inancımızla kampanyamıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Saygılarımızla.
Burdur Lisesi Mezunları

SAYIN MİLLET VEKİLİMİZ BAYRAM ÖZÇELİK'İN YUKARIDAKİ LİNKTEKİ AÇIKLAMASI İLE İLGİLİDİR :

Umarız sadece açıklandığı şekilde sadece pansiyon ile ilgili ve sınırlıdır. Elbette Pansiyonun deprem tahkikinde; Milli Eğitim Bakanlığından binanın güçlendirilmesi ya da çözüm bulunamıyorsa "Yıkımı Yönünde Karar Verilmesi" gayet doğaldır. Bu binada kalacak öğrenciler için risk teşkil eder. Riskli bir binada çocuklarımızın kalmasını bizler de istemeyiz. Buna karar verecek olan İnşaat mühendislerinden oluşacak bir komisyondur. Umarız güçlendirme ile olay çözümlenebilir. Pansiyon da yeni haliyle Burdur Lisesi öğrencileri için pansiyon olarak tahsis edilir. Olayın fiziki boyutundan çok duygusal tarafındayız.

Okulumuzun yıkılarak tarih olmasından veya başkaca bir amaca tahsis edilmesinden endişeleniyoruz. Zira pek çoğumuzun bu okul ile ilgili anılar var. Umarız sayın vekilimiz bizlerin duygularını anlayarak kendi hemşehrileri için en iyi çözüme katkıda bulunacaktır. E-SINAV MERKEZİ için başkaca bir yer seçimi pekala yapılabilir. Bu açıklaması bir nebze de olsa yüreğimize su serpmiştir. Kendilerinden gerekli yardımları bekliyoruz.

Bugün Bayram imzanı bekliyor!

Bayram Pesen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Burdur Lisesi kapatılamaz!». Bayram ve imza atan diğer 307 kişiye katıl.