ÇARŞI ve MAHALLE BEKÇİSİ ile POLİS YAŞ MAĞDURLARI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

CUMHURBAŞKANIM

BAŞBAKANIM

İÇİŞLERİ BAKANIM ;

POMEM alımlarında yaşanan sıkıntıların bir kısmını düzeltip vatanını seven ön lisans mezunu kardeşlerimize tanıdığınız bu fırsatı Çarşı ve Mahalle Bekçisi ile Polis alımlarında da bekliyoruz. Geçmiş yıllarda yaşanan bazı olumsuzluklar nedeni ile aksaklıklar yaşanmıştı. Bu aksaklıkların giderilmesi için Binlerce gencin yaş sınırından dolayı Çarşı ve Mahalle Bekçisi ile Polis olma yolu kapanmıştır. Birçok üniversite ve Lise mezunu bir kez başvuru şansı bile bulamamıştır.Ayrıca yeni düzenlenen yönetmeliğe göre Orta öğretim ile İlk Okul mezunlarına tanınan yeni haktan dolayı yine YAŞ dan mağdur olan binlerce gencin hayallerine ulaşabilmesi için Çarşı ve Mahalle Bekçisi ile Polis YAŞ sınırının  18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak (31 Aralık 1988 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak) ibaresini (1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1983 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar)))  ve  Çarşı ve mahalle bekçisi   18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak kaydıyla, başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 31 yaşından gün almamış olmak, ibaresini (1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 36 yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1984 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar)))  olarak düzenlenmesini siz büyüklerimizden talep etmekteyiz.Mağdur olan binlerce üniversite , ön lisans ,  lise ve ilk okul mezunun bu talebinin siz büyüklerimiz tarafından karşılıksız bırakılmayacağına yürekten inanıyoruz.

BİZLER FETHİ SEKİN ÖMER HALİSDEMİR'LER OLMAK İSTEYEN GENÇLERİZ...

2018 ÇARŞI ve MAHALLE BEKÇİSİ ile POLİS ALIMLARINDA; YAŞ SINIRININ Gün alma ibaresinin kaldırılmasını YAŞIN çıkarılabileceği yüksek seviye ye çıkarılması ve BAYANLARA da maksimum kontenjan ayrılmasını talep ediyoruz.

2018 ÇARŞI ve MAHALLE BEKÇİSİ ile POLİS ALIMLARINA İLİŞKİN; VATANINI, MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SAVUNMANIN YAŞI VE CİNSİYETİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ.

15 TEMMUZ GECESİ YAŞIMIZA VE CİNSİYETİMİZE BAKMADAN 7"den 70"e MEYDANLARA İNEREK, ARDINDAN 1 AY BOYUNCA MEYDANLARDA DEMOKRASİ NÖBETLERİ TUTARAK NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK.  VATANIMIZI KORUMAK İÇİN KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE ETMEYE HAZIRIZ. GEREKİRSE HER TÜRLÜ PARKUR TESTLERİNE DE GİRMEYE RAZIYIZ. MEMUR OLMA YAŞI 35 İKEN O ŞANLI VE KUTSAL ÜNİFORMALARI GİYMENİN YAŞI NEDEN 30 OLSUN.

BU HUSUSLAR DÂHİLİNDE SIZ DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN GEREKLİ OLAN DÜZENLEMELERİ YAPACAĞI İNANIYOR,

GEREKENİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUZ.

SAYGILARIMIZLA…

ÇARŞI ve MAHALLE BEKÇİSİ ile POLİS YAŞ MAĞDURLARI…

Bugün Burak emre imzanı bekliyor!

Burak emre Karakütük bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «burak emre karakütük: ÇARŞI ve MAHALLE BEKÇİSİ ile POLİS YAŞ MAĞDURLARI». Burak emre ve imza atan diğer 545 kişiye katıl.