Burak'ın akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmasına yardım edin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Burak Özşahin 18 yaşında bir bedensel engelli. Burak'ın annesi Keziban Özşahin 4 yıldır oğlu Burak'ı yaz aylarında sırtına alarak camiye Kuran Kursu’na katılması için getiriyor. 18 yaşındaki oğlunu her gün sırtında camiye getiren anne Özşahin’in bu davranışından etkilenen Beytepe Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri, düzenledikleri bir etkinlik ile bedensel engelli gencin annesine naçizane bir duvar saati hediye ederek kendisini yılın annesi olarak ilan etti. Hediyeyi kabul eden anne Keziban Özşahin, "En büyük hediye Burak'ın yeni bir şeyler öğrenmesi..." dedi.

Beytepe Camii müezzini Rıfat Sert, Yaz Kuran Kursu öğrencilerinin düzenlediği etkinlikte öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada anne Keziban Özşahin’in 18 yaşındaki çocuğunu sırtına alarak Kuran Kursuna getirmesinin fedakar bir davranış olduğunu belirterek “Yavrumuz 4 yıldır bizimle, hem sureleri hem dini bilgileri öğreniyor, kursun en aktif öğrencisidir. Burak’ın engelleri aşmasında toplum olarak destek olmak vazifemizdir. Öğrencilerimiz de arkadaşları Burak’ın akülü bir sandalyeye sahip olmasını arzu ediyor. Bu sayede camiye geliş gidişinde ve sosyal hayatın içinde daha bağımsız hareket etmesi hepimizi memnun edecektir” dedi.

Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Burak'ın engelleri aşmasında sizinde bir yardımınız olsun istiyorsanız lütfen bu yardım kampanyasını imzalayın.

Bugün Can imzanı bekliyor!

Can Akgün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Burak'ın akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmasına yardım edin!». Can ve imza atan diğer 2.247 kişiye katıl.