HAYVANLAR İNSANI ŞEYTAN OLARAK GÖRMESİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu konudan benim gibi hayvan dostu insanlar ve içindeki vicdanını kaybetmeyen şahsiyetler etkilendi. Benim önerim tüm sapıklara , tüm fiziksel istismar olsun , cinsel istismar olsun ve cinayet hiç fark etmeden.. Büyük bir ceza alınmasını istiyorum. Ancak büyük derken belli bir para miktarı değil. Müebbet mesela.. Öyle bir sapığın yada katilin daha fazla dışarıda olmaması gerektiğine inanıyorum. Bir insanı öldürdüğünde nasıl müebbet yiyorsa bir hayvanında canına kast edildiğinde böyle dışarıda gezilmesine izin verilmeyip onu 4 duvarın arasında ölüme terk edilmesini kendini savunamayan bir hayvana yaşattıklarının aynısını yaşamasını istiyorum. Ve benim için en büyük başarı insan gibi insan olmaktır. Sen ne kadar insansan o kadar başarılısındır.

Adalet istiyorum.

Hayvana , insana hiç fark etmez ŞİDDET İSTEMİYORUM.

Barış gelsin istiyorum.

Huzur gelsin istiyorum.

Hayvanlar biz insanlardan kaçsın istemiyorum.

Bugün Zülfiye imzanı bekliyor!

Zülfiye Keleş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bunu hayvan sever vicdanlı insan gibi insanlar yapabilir.: HAYVANLAR İNSANI ŞEYTAN OLARAK GÖRMESİN!». Zülfiye ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.