Petition update

Birlikte başardık, TEŞEKKÜRLER!

Hayata Destek Derneği

Dec 2, 2014 — Hayata Destek Derneği’nin ‘Bu iş çocuk oyuncağı değil!’ kampanyası kapsamında geçtiğimiz yıl 20 Kasım’da başlattığımız imza kampanyasına bir yıl içerisinde on binlerce kişi ve 25 ayrı kuruluş ile birlikte destek vererek “TBMM'de bulunan tüm siyasi parti gruplarından mevsimlik tarım işçilerinin ve çocuklarının sorunlarını her yönüyle ele alıp çözecek bir Meclis Araştırma Komisyonu kurmaları” talebimizin arkasında durdunuz. Halihazırda, üyelerinin belirlenme aşamasında olan Araştırma Komisyonu kuruldu. Bu yıl 20 Kasım’da da bir yıl boyunca sürdürüğümüz saha araştırması raporunun çocuk bulgularını içeren ön-raporu ile attığınız imzaları TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek’e teslim ettik. “Bu İş Çocuk Oyuncağı Değil” kampanyasının, bir yıllık hedefine ulaşması için destek verdiğiniz için çok TEŞEKKÜRLER!

İmza kampanyasının başarıyla sona ermesiyle birlikte ilk hedefimize ulaştık; ancak kampanya burada sona ermedi. Bizler, hem mevsimlik tarım sektöründe, hem de diğer sektörlerde çalışan ve risk altındaki çocukların temel haklarına kavuşması için gerçekçi politikalar üretilmesi ve bunların bir an önce uygulanması nihai amacımıza ulaşana kadar kampanyayı devam ettirirken bize destek olmaya, farkındalık yaratmaya devam edin, kampanya başarısını da hep birlikte kutlayalım!

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.