Kampanya Kapatıldı

Bu Vatan için Vucut Bütünlüğünü feda edenlere Gazilik Onurunu çok gördüler...

Bu kampanya 588 destekçiye ulaştı

SAYIN CUMHURBAŞKANIM,

Böyle Bir Hususta Sizi Meşgul Etmekten Utanç Duyuyoruz, Ama Maalesef Mevcut Durum Bizi Buna Mecbur Bıraktı. Bizler Vatanı Uğruna Gözünü Kırpmadan Pkkyla Savaşmış Ve Bu Uğurda Yaralanmış, Yaralandıkları Bölgelerdeki Sıkıntı Ve Rahatsızlıklarıyla Yaşamaya Terkedilmiş Birer Gururlu Ama (Onurlu Diyemeyeceğim) Onurlandırılmamış ) Gazilik Ünvanı Bile Çok Görülen Türk Askerleriyiz. Bu Durum Bizi Derinden Yaralamıştır. Vücudumuzdaki Sıkıntılarla Hayatımızı Devam Ettirmek Zorunda Olmak Emin Olun Hiç Zorumuza Gitmiyor Aksine Gurur Duyuyoruz. Ama Dışarıda Bu Eksikliklerimizden Dolayı Sıkıntı Yaşadığımızda ‘Kardeşim Özürlü Müsün ?’ Dendiği Zaman  Hayır GAZİYİM  Demeyi Çok İsterdik Ama Maalesef Bizlere Bu Unvan Bile Çok Görüldü. Çocuklarımıza Şerefle Göstereceğimiz Ne Bir Madalyamız Ne De Gururla Taşıyacağımız Bir Gazi Kartımız Var. Biz Maaş İstemiyoruz Sadece Gazilik Ünvanımız Olsun Yeter Dememize Rağmen Feryatlarımızı Kimse Duymuyor.

Son Çıkan 684 Sayılı KHK İle Bize Haklarımız Verileceği Söylenerek Başvuru Yapmamız İstendi. Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş TV’ Lerde 19000 Gazimizin Gazilik Haklarını Veriyoruz Diye Açıklama Yaptı. Başvurularımıza SGK Dan Red Kararı Geldi Hep, Bu 19000 Kişi Kim, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanımız TV’ Lerde Açıklama Yaptı Kalıcı Sekeli Olan Tüm Gazilik Verilmeyenlere Gazilik Verileceğiyle İlgili, İki Parmağı Kopmuş, Vücudunda Kurşunla Yaşayan, Kolunu Büküp Kullanamayan Ve Yüzde 46 Engelli Raporu Olan, Elinde Radial Sinir Duyu Dalında Total Lezyon Olan Ve Tedavisi Olmayan……….. Olanlar Kalıcı Sekel Sayılmamış Red Kararı Almış Ve Hiçbir Hak Verilmemiştir. Kalıcı Sekelden Kasıt Nedir Acaba?

Gazilik Verilecek Bir Onurdur. İnsanın O Onuru İstemesi Kadar Yaralayıcı Bir Durum Yoktur. Bizler Her  Türlü Şartlarda Savaştık, Kan Döktük Yaralandık(Bugün Olsa Yine Koşa Koşa Gideriz), Psikolojik Olarak Çok Büyük Yaralar Aldık, Vücudumuzdaki Sıkıntılarla Yaşamaya Terkedildik, Gocunmadık. Ama Gazilik Onurunu İstemek Durumunda Kaldığımız İçin Utanıyoruz. Sizin Bu Konuda Ne Kadar Duyarlı Olduğunuzu Bildiğimizden Durumumuzdan Sizi Haberdar Etmek İstedik. Daha Önce Bu Mevzuyu Çözün Diye Emir Vermenize Rağmen, Çözülmeyecek Bir Düğüm Haline Getirmekteler.

Bugün mustafa imzanı bekliyor!

mustafa kurubacak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bu Vatan için Vucut Bütünlüğünü feda edenlere Gazilik Onurunu çok gördüler...». mustafa ve imza atan diğer 587 kişiye katıl.