" BU SOYGUNA DUR " DEMEK İÇİN BİR İMZADA SEN AT

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Teski yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını bağlamak için Teski kurumu ,Tekirdağ halkın'dan malzeme ücreti 25tl,50 tl,75tl,100tl karşılığında  yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını bağladı.. ..Tekirdağ Ergene Sağlık Mahallesinde ,Yeşiltepe Mahallesinde yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını bağlamak için Ergene Sağlık Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi halk'ından malzeme ücreti istediler, malzeme ücreti karşılığında yeni çekilen içme suyu bağlantılarını bağladıklarına tanık oldum..Benim evimede yeni çekilen içme suyu bağlantısı yapılırkende benden de malzeme ücreti istedi Teski ama ben vermedim gerekli yetkili mercilere başvurup Teski'yi şikayet ettim hakkımı aradım ,şikayet sonrasında Teski yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını malzeme ücreti almadan ücretsiz yaptı.. Ben  Teski için kanalizasyon bağlantısını, yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını bağlamak  için Teski Tekirdağ halkın'dan malzeme ücreti alıyor dediğim için ,Teski kurumu benim hakkımda Teski'ye iftira karalama yaptığım gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu..Teski Tekirdağ da  yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantılarına Tekirdağ halk'ından malzeme ücreti alınmadığını,bu iddiaların yalan haberler olduğunu ifade etti....Teski yapmış olduğu kanalizasyon bağlantısını , yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını bağlarken malzeme ücreti alma karşılığında bağlandığı Tekirdağ 'da en konuşulan sohbet konusu...Teski kanalizasyon bağlantısını bağlamak için, yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını bağlamak için malzeme ücreti alma hakları yoktur...Teski kanalizasyon bağlantıları , yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantıların malzeme ücretini Tekirdağ halk'ından almıştır..Kanalizasyon bağlantısınıda,yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısınıda Teski ücretsiz bağlamak  hizmet ve görevidir...Hizmet görev ücretsiz yapılır..Teski bu bağlantılar için Tekirdağ halkın'dan malzeme ücreti talep etme hakkı yoktur,olamaz da...Etrafınızdaki ,çevrenizdeki kişilere bu kampanyadan haberdar ediniz...Sosyal medyadan paylaşın, arkadaşlarınıza etiketleyin , kampanyadan haberdar olsunlar.. Bu kampanya kanalizasyon bağlantısını,yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını Teski'nin hizmeti görevi olmasına rağmen  bağlantıları malzeme ücreti   karşılığında yapması sonucunda başlatılan imza kampanyasıdır...Bu kampanya kanalizasyon bağlantısı , yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısı için ödemiş olduğunuz malzeme ücretlerini Teski'den geri almak için başlatılan imza kampanyasadır.. Bu kampanyaya atmış olduğunuz imzalar Teski'ye kanalizasyon bağlantısı , yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısına ödemiş olduğunuz malzeme ücretleriniTeski'den geri iade etmesini talep etmek için TBMM ine sunulması ,iletilmesini sağlamak amacıyla yapılan imza kampanyasıdır...Teski'ye kanalizasyon bağlantısı ,yeni çekilen içme suyu şebeke bağlantısını bağlamak için  ne kadar malzeme ücreti ödediğinizi yorum kısmına yazarak belirtiniz..

Bugün CENGİZ imzanı bekliyor!

CENGİZ ÇALIŞKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «" BU SOYGUNA DUR " DEMEK İÇİN BİR İMZADA SEN AT». CENGİZ ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.