Bu küçük evladımız desteklerinizi bekliyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Öncelikle hayırlı Ramazanlar.

7 Yıldır benimle yaşayan bir kızımız var kira durumlarından ötürü yeni taşındık ve yakın bir zamana kadar çalışmadığım'dan ötürü yeni yeni toplanıyorduk maddi açıdan. Bu kızımız yeni taşındığımızda evi havalandırdığımız vakit merak etmiş olacak ki sanırım camdan aşağıyı seyretmek istemiş. Bizimde bir anlık dikkatsizliğimiz sebebiyle kendini 4 katlı bir binanın 3.katından aşağısında buldu. Arka 2 ayak kırık ön ayak eklem paramparça bir tek sağlam ön ayak var. Kaburga kırık iç kanama riski var. Sahipli kedilere belediyemiz bakmıyor biz yinede umudumuzu kesmedik bu evladı ölüme terk edemem. Bu ay vereceğim kira parasını vermeyip tüm masraflarını karşılamaya çalışıyorum ancak şuanda 800 liradan arta kalan çok az miktar ve bu sadece muayene ve oksijen ilaçtır bunlara gitmiş durumda. Lütfen yardım elinizi esirgemeyin.

Son durum: Lütfen maddi olarak desteklerinizi esirgemeyin ki sınırlanmayalım bu kızımız için en iyisini yapabilielim.

Masraflar belli oldu ameliyattan sonra sürpriz fiyatlar olmaz ise 2000 tl ödememiz gerekli. kiramızdan bir kısmını avcılar vet kampüsüne ödedik diğer bir kısmını Bakırköy vet kliniğine peşin ödedik ev sahibimize ise verecek paramız kalmamıştır. Hayatına sağlıklı bir şekilde başlayıp 7 yıllık ömrüne alışan bir insan nasıl sakat kalırsa eksikleri yüzünden yaşamak istemiyorsa yaşama sevinci en aza iniyorsa aynı şekilde ayrım yapılmamalıdır emin olun onlar içinde bu geçerli. En iyi şekilde sakat kalmaması için bakılmalı göz ardı edilmemesi gerekiyor sevgilerimle.

Veteriner Kliniği Tel: 0212 543 5247

Klinik: Animal Healt Center

Kimin kedisine bağış yapacağınızı sorarlarsa Çağrı Kalaycı olarak yanıtlayabilirsiniz.

(Banka hesap numaralarını ararsanız vereceklerini belirttiler bilginize)

Teşekkürler.

Bugün Alkan Utku imzanı bekliyor!

Alkan Utku Sevim bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bu küçük evladımız desteklerinizi bekliyor.». Alkan Utku ve imza atan diğer 137 kişiye katıl.