Kampanya Kapatıldı

Telekom şirketlerinin abone iptali zorbalığına Dur de!

Bu kampanya 44 destekçiye ulaştı

Abone olmak istediğinizde kapınıza kadar geliyor, hatta evrakta sahtecilik yapıp yerinize bile imza atan iss'ler,  abone iptalinde  zorluklar çıkarıp zaman kazanıyor size tuzak maddelerle dolu iptal formu doldurup giderayak fahiş fiyattan zorla internet satıyorlar. İptal için gönderdiğimiz faksları eğer taahhüt bitiminden önce iptal isterseniz görüyor ve ceza yağdırıyorlar. Taahhüt tarihinden sonra gönderirseniz taahhütten çıktığınız için zamlı tarifeden ödüyorsunuz ve faksı okuyamadık, koyu çıkmış deyip süreci uzattıkça sizi kaz gibi yoluyorlar.Çünkü tuzak iptal formundaki "internet kesilene kadar olan ücreti ödeyeceğinize" dair imza attınız. Abone iptal formu sizi tuzağa düşürecek şekilde dizayn edilmiş..Size abone bitiş vaktini "hemen veya "ay sonu" diye 2 seçenek sunmuşlar. Zoraki birini seçeceksiniz ve her iki durumda da size kazık atacaklar. İletişim çağında size faks makinesı aratıyor, defalarca faks çektirtiyor ve diğer yollardan iptali kabul etmiyorlar. Belgeleri, ıslak imzalı elden, taahhütlü mektup ve kargo yoluyla kabul etmeyerek aboneliği uzatıp müşteriyi yolabilmek için faksa mecbur bırakıyorlar..Çünkü belgeleri okuyamamak için kendi faks makinelerini bozabiliyor , mürekkebini az veya fazla koyup mazeret üretiyorlar.Cep telefonu şifresi ile milyarların rahatlıkla aktarılabildiği bir zamanda faks makinesi şart koşmak bağnazlıktır. Bu nedenle abone iptalini devletin bir aracı kurumunun yapması için kampanyaya imza istiyorum.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa KEPEK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BTK: Telekom şirketlerinin abone iptali zorbalığına Dur de!». Mustafa ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.