Verge(XVG) BTCTurk'e eklensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

VERGE(XVG) NEDİR?
Verge, günlük kullanım için tasarlanmış bir kripto para birimidir. Hızlı, etkili ve merkezsizdir. Kişisel işlemlerin gizliliğine önem vermektedir.
Bir çok blockchain tabanlı projeden farklı olarak Verge, pre-mined coin’ler tarafından finanse edilen özel bir şirket değildir. Açık kaynaklı bir platform olan Verge’nin geliştirme ekibi, Verge ağı hakkında yeni fikirleri tartışmak, desteklemek ve uygulamak için Verge topluluğunun binlerce üyesiyle açık bir iletişim politikası yürütmektedir.

Verge komünitesi, #vergefam Türkiye'de de azımsanamayacak üyeye sahip olan, günümüzün en büyük kripto topluluklarından biridir. Verge, MindGeek gibi dev şirketlerin ödeme sistemine entegre edilmiş ve spekülasyondan çok işlevsel bir coin olduğunu göstermiştir.

BTCTurk YOLUYLA: XVG/TL

Türkiye'de kripto dendiğinde ilk akla gelen, yeni yapısı sayesinde müşterilerine şeffaf, güvenli, istikrarlı ve üstün kalitede hizmet veren BTCTurk'ün, sistemine VERGE'ü de ekleyerek gücüne güç katacağına inanıyoruz.

Hedefimiz BTCTurk'e Verge'ün entegre edilip TRY/XVG geçidinin açılmasıdır.

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman Ay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BTCTurk: Verge(XVG) BTCTurk'e eklensin». Osman ve imza atan diğer 303 kişiye katıl.