Kampanya Kapatıldı

Braille Alfabesi Fizik Kitabını Bastırmak İçin Destek Olun, Bağış Yapın !

Bu kampanya 133 destekçi ulaştı

Isviçre'nin Cenevre kentinde bulunan CERN'deki Büyük Hadron Çarpıştırıcısının deneylerinden biri olan CMS deneyinde çalışmalarını yürüten Türk bilim insanı Sezen Sekmen'in "Parçacık Fiziği / En Küçüğü Keşfetme Macerası" kitabını Braille Alfabesiyle bastırıp, Türkiye'deki tüm görme engelli derneklerine birer adet ücretsiz verilmesini, görme engellilerin de bu kitaptan yararlanmasını istiyoruz. Sesli kitap olarak da kayıt edeceğiz, ancak kütüphaneden alıp elleriyle okumayı seven görme engelliler de var. Bunun için imzadan fazlasına ihtiyacımız var. Sizden istediğimiz, ekte verdiğimiz Altınokta Körler Derneği İstanbul Şubesinin banka hesabına veya direkt Mecidiyeköy'deki yerine giderek elden alacağınız makbuz karşılığı bağış yapmanız. (Bağış yaparken bağışın bu kitap kampanyası için yapıldığını kitap ismiyle birlikte havale/EFT'deki açıklama kısmına yazmayı ya da dernekteki görevliye belirtmeyi unutmayınız.) Dernek başkanı Ziya Özdem'in Braille matbaasından aldığı bir kitabın basım maaliyeti 100 TL'dir. ( Braille olduğu için 3 cilt olarak basılacaktır. ) Ancak istenilen miktarlarda bağış yapılabilir. Önemli olan kitabın basılması ve her görme engelli derneğinin kütüphanesinde bir adet bulunması ve faydalanılmasıdır. Bağış yapanların kampanyayı imzalamasını, yapamayacaklarınsa sosyal medyada paylaşıp daha geniş kitleye yayarak desteklemelerini bekliyoruz.

Not: Amacımız kâr amacı olmaksızın 100 kopya basmaktır. Oluşabilecek fazla miktardaki bağış, derneğin kullanımına kalacaktır. Kitap basım maliyetinin tamamını veya büyük bir miktarını karşılamak isteyen kişi ya da firmalar olması durumunda kitabın ilk sayfasında teşekkür edilecektir.

Bağış Hesap Numaraları
T.C Ziraat Bankası Galatasaray Şubesi: 190 2687-5001 / 190 2687-5002

T.C Ziraat Bankası Şişli Şubesi: 190 2687-5004

Izzetpaşa Çiftliği Vefa Poyraz Caddesi No:6 Şişli/ Istanbul

Tel: (0212) 291 91 71 Fax: (0212) 291 81 44 Gsm: 0554 936 54 89

www.altinoktaistanbul.org istanbul_altinokta@hotmail.com

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe Algül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Braille Alfabesi Fizik Kitabını Bastırmak İçin Destek Ol !». Tuğçe ve imza atan diğer 132 kişiye katıl.